• Cooperative de Credit

 • Cooperativele de credit opereaza intr-un mediu aflat in continua consolidare, cu tot mai multe regulamente si clienti pretentiosi si solicitanti. Multe cooperative de credit sunt sufocate de birocratie, cerinte pentru documentatii cat mai extinse si lipsa unor aplicatii software integrate.

  Pe langa aceste provocari, cooperativele de credit federale si de stat au nevoie sa puna in balanta nevoia de a reduce costurile cu cerintele pentru servicii de calitate. Cu Epicor® pentru servicii financiare le puteti obtine pe amandoua. Cu Epicor for Financial Services puteti sa va asteptati la imbunatatiri in ceea ce priveste eficienta, satisfacerea clientilor si transparenta globala.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Transparenta crescuta si acuratetea informatiilor prin transferurile zilnice automatizate si verificate strict, de la membrii sistemului catre modulul financiar.
  • O mai buna situatie a lichiditatilor, prin reducerea tranzactiilor de plata manuale, duplicate sau eronate.
  • Reducerea dificultatilor administrative legate de imbunatatirea eficientei si reducerea costurilor cu sistemele financiare care permit operatiuni fara sa fie necesara cresterea numarului de angajati.
  • Imbunatatirea planificarilor, prin solutii flexibile de raportare, intocmire de bugete si previzionare.
  • Cresterea previzibilitatii afacerii, datorita unui management de raportare si analiza transparent si de incredere.
  • Imbunatatirea experientei si satisfactiei membrilor, prin corelarea stransa a oamenilor, proceselor si aplicatiilor.

  Prin aplicatiile integrate premiate si in contextul unei comunitati extinse si in continua crestere de cooperative de credit, Epicor for Financial Services reprezinta o solutie software pentru afaceri puternica, ce confera flexibilitatea si transparenta de care aveti nevoie pentru a va creste profitabilitatea companiei, prin optimizarea celor mai importante resurse ale dvs.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »