• Architectura, Inginerie, Constructii

 • In cazul companiilor din domeniul arhitecturii, ingineriei sau constructiilor (AEC) este simplu, succesul unui proiect este decisiv la intocmirea bilantului. Deci, cum sa obtii succesul unui proiect pentru a creste profitabilitatea? Prin optimizarea proiectelor, astfel incat acestea sa devina mai eficiente, si prin colaborarea in cadrul intregii companii, astfel incat sa creasca transparenta si comunicarea legate de proiect.

  Epicor® for Service Enterprises va furnizeaza o platforma de succes, oferindu-va o solutie complexa si cuprinzatoare, care vine in ajutorul celor cinci procese cheie care stau la baza serviciilor din cadrul tuturor companiilor din domeniul arhitecturii, ingineriei sau constructiilor: managementul dezvoltarii afacerii, alocarea eficienta de resurse, respectarea termenelor, simplificarea operatiunilor financiare si adaptarea la legislatie, precum si analiza rezultatelor.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Evaluarea riscurilor si a problemelor din cadrul procesului administrare a cotatiilor, utilizand planuri de actiune configurabile si fluxul de lucru Epicor Business Process Management (BPM).
  • Asistenta pentru sistematizarea avansata a proiectelor cu integrarea puternica bi-directionala a Microsoft Office Project Management Solution
  • Maximizarea performantelor si a gradului de utilizare a resurselor, prin cresterea transparentei in ceea ce priveste nevoile curente si viitoare ale personalului.
  • Administrarea eficienta si controlul aranjamentelor contractuale complexe, care include terte parti, cheltuieli, materiale si echipamente pentru care exista cereri complete, a ciclurilor de achizitii si plati.
  • Cuprinderea bugetelor pentru oportunitati si proiecte, administrarea proiectelor aflate in lucru si evidenta facturilor de incasat, precum si reguli de facturare, de stabilire a costurilor si a tarifelor pe fiecare client, proiect sau chiar pe fiecare activitate in parte
  • Administrarea efectiva a proiectelor aflate in lucru (WIP) si procesul de evidenta a facturilor de intocmit, cu posibilitatea de detaliere si facilitati de cumulare a facturilor.
  • Cresterea agilitatii afacerii, prin intermediul unui process complex de management al afacerilor si de planificare fluxurilor de lucru.
  • Cu Epicor for Service Enterprises, puteti sa va asteptati la imbunatatiri in ceea ce priveste eficienta, controlul proiectelor, utilizarea resurselor, satisfacerea clientilor si transparenta de ansamblu, ceea ce va duce la o afacere mai eficienta.

  Indiferent daca firma dvs este la un inceput promitator, urmeaza sa fie cotata, sau este deja un jucator consacrat pe piata, Epicor for Service Enterprises va poate furniza instrumentele necesare pentru a va ajuta sa adiministrati o dezvoltare rapida, sa deveniti mai eficienti si sa va impliniti viziunea de afaceri.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »