• Software si Computere

 • Vanzarorii independenti de software (ISV’s) din ziua de azi au nevoie sa faca fata provocarilor legate de managementul costurilor si cresterea veniturilor in cadrul unei piete care se consolideaza rapid, si unde se dezvolta relatii din ce in ce mai solicitante si mai bazate pe cunostinte cu clientii. Mai mult chiar, acestor provocari trebuie sa li se faca fata respectand regulamentele din ce in ce mai riguroase. Acest lucru solicita o incredere si mai mare in tehnologie, pentru a simplifica si consolida o companie de servicii noua, agila si profitabila.

  Epicor® for Service Enterprises va furnizeaza o platforma de succes, oferindu-va o solutie complexa si cuprinzatoare care vine in ajutorul celor cinci procese cheie pe care se bazeaza serviciile din spatele tuturor companiilor de software si servicii legate de calculatoare: obtinerea afacerii, alocarea eficienta de resurse, respectarea termenelor stabilite, simplificarea operatiunilor financiare si adaptarea la legislatie, precum si analiza rezultatelor.

  Cu Epicor for Service Enterprises, puteti sa va asteptati la imbunatatiri in ceea ce priveste managementul facturarii si a veniturilor, administrarea contractelor, fluxurile financiare, satisfacerea clientilor si transparenta de ansamblu, ceea ce va duce la o afacere mai profitabila.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Suport preconfigurat pentru cele mai bune practici, bazat pe experienta Epicor de peste 20 de ani, in consultanta.
  • Evidenta veniturilor de incasat, instrumente de audit si analiza care vin in sprijinul respectarii cerintelor legislative cum ar fi Sarbanes-Oxley, SEC si FASB;
  • Integrare completa, pentru a maximiza orele facturabile si a reduce pierderile, pentru a creste incasarile si profiturile.
  • Inlaturarea proceselor administrative redundante si a costurilor aferente acestora, ceea ce conduce la o mai mare eficienta si mai mult timp pentru productie.
  • Cresterea agilitatii afacerii, prin intermediul unui process complex de management al afacerilor si de planificare a fluxurilor de lucru.

  Indiferent daca firma dvs este la un inceput promitator, urmeaza sa fie cotata, sau este deja un jucator consacrat pe piata, Epicor for Service Enterprises va poate furniza instrumentele necesare pentru a va ajuta sa adiministrati o dezvoltare rapida, sa deveniti mai eficienti si sa va impliniti viziunea de afaceri. 

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »