• Audit si Contabilitate

 • Cerintele din cadrul economiei de astazi, la un loc cu modificarile din mediul legislativ reprezinta in acelasi timp oportunitati si provocari pentru firmele de contabilitate si audit, inclusiv pentru companiile care desfasoara activitati internationale. In calitate de partener sau manager intelegeti importanta administrarii activitatilor dispersate si modul in care comunicarea stransa si colaborarea dintre echipe poate garanta succesul la client. Timpul petrecut pentru gasirea oamenilor care sa lucreze pe un contract ar putea fi utilizat mai folositor, pentru dezvoltarea relatiilor cu clientii. Timpul petrecut pentru contabilizarea costurilor ar putea fi utilizat pentru maximizarea orelor e productie in cadrul organiatiei.

  Epicor® for Service Enterprises va furnizeaza o platforma de succes, oferindu-va o solutie complexa si cuprinzatoare, care vine in ajutorul celor cinci procese cheie care stau la baza serviciilor din spatele tuturor companiilor din domeniul contabilitatii si auditului: managementul dezvoltarii afacerii, alocarea eficienta de resurse, respectarea termenelor, simplificarea operatiunilor financiare si adaptarea la legislatie, precum si analiza rezultatelor.

  Furnizam solutii prin care sa faceti fata provocarilor din mediul dvs de afaceri

  • Asistenta pentru dezvoltarea practicilor, prin functionalitati de administrare a contactelor si a cunostintelor.
  • Managementul noilor oportunitati si a contractelor aflate in derulare prin intermediul facilitatilor de management contabil care furnizeaza o viziune unitara asupra relatiei cu clientul.
  • Managementul corespondentei cu clientii si a documentelor aferente contractelor, prin intermediul legaturilor extinse cu produsele si tehnologiile Microsoft SharePoint®.
  • “Quick Engagements” simplifica procesul de intocmire a contractelor, prin utilizarea de setari implicite si template-uri.
  • Evidenta exacta a timpului, prin intermediul controlului codurillor de contracte disponibile si controlul intrarilor nerepartizate.
  • Maximizarea performantelor si a gradului de utilizare a resurselor, prin cresterea transparentei in ceea ce priveste nevoile curente si viitoare ale personalului.
  • Administrarea efectiva a proiectelor aflate in lucru si procesul de evidenta a facturilor de emis, cu posibilitatea de detaliere si facilitati de cumulare a facturilor.
  • Cresterea agilitatii afacerii, prin intermediul unui process complex de management al afacerilor si de planificare a fluxurilor de lucru.

  Cu Epicor for Service Enterprises, puteti sa anticipati imbunatatirile in ceea ce priveste eficienta, controlul contractelor, satisfacerea clientilor si transparenta de ansamblu, ceea ce va duce la practici mai eficiente de management.

  Indiferent daca compania dvs este un parteneriat de dimensiuni medii sau o companie SRL, Epicor for Service Enterprises va poate furniza instrumentele necesare pentru a va ajuta sa adiministrati o dezvoltare rapida, sa deveniti mai eficienti si sa va impliniti viziunea de afaceri.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »