• Sport si Divertisment

 • Companiile din domeniul sportului si agrementului se confrunta cu cresterea exponentiala a concurentei pentru a capta atentia si portofelele clientilor. Asa cum tehnologia prolifereaza, acelasi lucru se intampla si in domeniul agrementului cu alternativele disponibile clientilor si fanilor. In acelasi timp, tehnologia ofera promisiuni legate de noi metode de livrare a “produselor” de sport si agrement catre consumatorii de pe piata.

  Cu atat de multa atentie si creativitate solicitate pentru a obtine venituri, companiile din domeniul sportului si agrementului au nevoie de sisteme back office de incredere, care sa functioneze impecabil si sa furnizeze oportunitati pentru simplificarea operatiunilor si controlul costurilor.

  Solutia Epicor® pentru Sport si Divertisment raspunde acestor solicitari, in cazul multora dintre echipele de top din domeniul sportiv si dintre locatiile de agrement din lume. In miezul solutiilor stau o contabilitate primara foarte solida si registre jurnal la fel de eficiente. Acestea sunt completate de module suplimentare care ajuta la simplificarea proceselor, incluzand alocari, achizitii, intocmirea de bugete, fluxuri de lucru si administrarea documentelor.

  Intocmirea bugetelor este un proces extrem de important, care trebuie realizat ca o activitate de colaborare, incluzand oamenii din companie, atat pe cei din activitatile care genereaza venituri, cat si pe cei care genereaza costuri. Functionalitatile de intocmire a bugetelor din cadrul solutiei Epicor pentru Sport si Divertisment nu doar ca fac aceasta colaborare posibila, dar o fac si mai rapida si permit monitorizarea continua a performantelor si actualizarea previziunilor, pe masura modificarii conditiilor de pe piata.

  Avand aplicatii integrate premiate, Epicor pentru Sport si Divertisment reprezinta un sistem pentru afaceri puternic si flexibil, care este exact ceea ce au nevoie companiile pentru a reactiona rapid, pentru a-si simplifica operatiunile si a maximiza castigurile investitiilor. Aceasta inseamna ca veti avea mai mult timp si mai multi bani disponibili pentru a va pastra fanii fericiti si a-i face sa revina.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »