• Retail

  • In cadrul pietei globale de retail de astazi, vanzatorii cu amanuntul cauta solutii pentru a inova experienta de cumparare si pentru a-si depasi concurenta. Indiferent daca sunteti un retailer specializat pe un anumit produs, sau pe vanzari generale, sa faceti fata provocarilor care decurg din administrarea mai multor canale de vanzari, sa imbunatatiti experienta de cumparare, sa obtineti sortimentele potrivite de merchandising si sa integrati sistemele companiei – toate acestea in timp ce incercati sa obtineti profit, pot sa reprezinte o sarcina ingrijoratoare. Aveti nevoie de un sistem care sa va poata ajuta sa integrati operatiunile companiei si sa va furnizeze instrumentele necesare pentru a va face afacerea sa creasca. Aceasta solutie o reprezinta Epicor® for Retail.

    Epicor for Retail este alcatuit dintr-un set de solutii de retail, gandite pentru a administra in mod productiv si profitabil o companie globala cu mai multe canale de distributie, si punand accent pe experiente de cumparare impecabile pentru clienti. La Epicor am ajutat multi retaileri sa implementeze cu succes solutiile noastre complete, pentru a-si integra canalele de distributie, administrarea comenzilor, inventarierile si alte operatiuni, cu scopul de a putea obtine informatiile potrivite la momentul potrivit.

    Clientii nostri reprezinta multi din pricipalii retaileri din domeniul marfurilor de larg consum sau din domenii specializate, atat din Statele Unite cat si din afara lor. Printre clientii nostri se numara American Eagle Outfitters, Ann Taylor, bebe, Hudson News, Nautica, Stage Stores, TransWorld Entertainment si Yankee Candle Company – ca sa enumeram doar cativa.

    Cititi mai multe despre Epicor for Retail


  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

    Discutaţi cu un expert »