• HORECA

 • Hoteluri, pensiuni si cazinouri de pe mapamond au ales produsele Epicor® pentru a se afla in centrul infrastructurii companiei, datorita flexibilitatii si scalabilitatii pe care acestea le ofera pentru dezvoltarea afacerilor. Pe masura ce afacerea dvs se extinde, va puteti baza pe Epicor pentru solutii si suport global, atunci cand deschideti locatia cu numarul 3, 10 sau 310.

  Epicor pentru industria Hoteliera reprezinta o aplicatie ERP globala destinata companiilor din domeniul restaurantelor si centrelor de agrement. Solutia oferita depaseste solutiile ERP traditionale, pentru a va oferi management financiar, business intelligence si multe altele.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Interfete pentru sincronizarea automata a datelor cu activitatea dvs, cu managementul proprietatilor, punctele de vanzare, sistemele de calcul a costurilor alimentelor, furnizandu-va precis si la timp informatii, fara bataile de cap si riscurile legate de securitate presupuse de actualizarile manuale.
  • Functionalitati complexe multi-companie care fac administrarea tranzactiilor dintre locatii simpla si usoara.
  • Abilitatea de consolida rapoarte pentru toate entitatile la nivel de companie si flexibilitatea de a urmari fluxurile financiare pentru operatiunile multi-concept.
  • Raportari incomparabile si functionalitati analitice, inclusiv OLAP, baze de date, dashboards si alerte.

  Prin aplicatiile premiate, Epicor pentru industria Hoteliera si Divertisment reprezinta o solutie software flexibila, care furnizeaza flexibilitatea si scalabilitatea de care avet nevoie pentru a creste profitabilitatea companiei dvs, prin optimizarea principalelor resurse.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »