• Industia hoteliera si Divertisment

  • In calitate de director al unei companii din domeniul restaurantelor sau a serviciilor de alimentatie, stiti ca o strategie tehnologica puternica reprezinta cheia catre succes si pentru a fi in fruntea concurentilor, ceea ce pare sa devina tot mai complicat pe zi ce trece. Economia puternica a alimentat expansiunea, consolidarea si cresterea exploziva si, in acelasi timp, a creat provocari in ceea ce priveste recrutarea angajatilor calificati, administrarea costurilor operationale si satisfacerea necesitatilor clientilor cu simt practic, care vor mai mult, pentru bani mai putini.

    Aveti nevoie de un sistem care va poate ajuta sa simplificati operatiunile desfasurate in mai multe unitati si sa va furnizeze instrumentele pentru a va face afacerea sa creasca. Aceasta solutie o reprezinta Epicor® pentru Industria hoteliera si Divertisment.

    Epicor pentru Industria hoteliera si Divertisment este alcatuit dintr-un set de aplicatii de afaceri integrate, facute special pentru a satisface cerintele specifice acestei industrii unice. La Epicor am ajutat multe companii ca a dvs, sa utilizeze cu succes tehnologiile noastre pentru a-si crea un avantaj fata de concurenti si pentru a-si realiza mai eficient obiectivele de afaceri. Epicor pentru Industria hoteliera si Divertisment va poate furniza instrumentele de care aveti nevoie pentru a va dezvolta, a va perfectiona operatiunile si a va creste profitabilitatea.

    Profitati de oportunitatile oferite de mediul de afaceri contemporan. Epicor pentru Industria hoteliera si Divertisment poate integra sistemele dvs de front office, back office si line-of-business pentru a descatusa puterea tehnologiei, in folosul dvs si a clientilor dvs.

  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

    Discutaţi cu un expert »