VAE Apcarom

Back to Success Stories

S.C. VAE APCAROM S.A. Buzau - subsidiara VAE GROUP din 1998 produce ace si macaze pentru calea ferata si pentru tramvaie, inclusiv piese de schimb, de la cele mai simple la structuri complexe. Aceste produse sunt dedicate in special pietei interne dar se exporta de asemenea in cadrul grupului precum si in afara acestuia. Compania are in prezent aproximativ patru sute de angajati. 

"Lucrand cu Epicor Software am beneficiat atat de servicii profesionale cat si de un partener de incredere." 

"Am ales iScala pentru ca a oferit solutia cea mai buna pentru problemele noastre in urma unei selectii finale care a luat in considerare evaluarea a trei sisteme de acest tip. iScala a avut de asemenea cea mai buna abordare a mediului hiperinflationist din Romania prin functionalitatea multi devize oferita. 


Continue reading

"Am schimbat macazul in directia buna"

D-na. Caliopia Mircea, IT Manager | VAE Apcarom
Despre Companie
  • Domeniul de activitate: Echipamente feroviare

Solutie
  • iScala ERP

Beneficii
  • Informatie manageriala in timp real
  • Mai putina munca manuala
  • Nivele de acces si securitate
  • Indeplinirea cerintelor legislative locale cat si necesitatile de raportare externa

Follow Us

Au fost cateva probleme importante cu care se confrunta compania noastra si pe 
care le-am rezolvat cu iScala, cum ar fi un sistem informational integrat in timp real, management multi devize, contabilitatea centrelor de cost, planificarea productiei si materialelor, calculatia costurilor produselor. 

Procedura standard de implementare iScala - Signature - ne-a dat posibilitatea unei bune reorganizari a intregului sistem informational al companiei. Sistemul iScala este configurat cu o companie locala cu modulele financiare, logistice si de productie si trei companii de consolidare pentru douazeci si opt de utilizatori simultani. 

Sistemul ruleaza pe o platforma Microsoft SQL 2000, cu un server pentru baza de date. Cu ajutorul generatorului de rapoarte Crystal Report se pot obtine situatii suplimentare. 

Procesul de implementare a durat trei luni pentru modulele financiare si logistice si alte trei luni pentru modulul de productie. Nu a fost usor pentru ca a necesitat multa munca in special pentru a convinge oamenii de importanta unui sistem integrat in timp real. 

Terminarea intr-o perioada scurta a procesului de implementare a fost posibila datorita implicarii depline a echipei de management a companiei in acest proiect, a unei coordonari profesionale a proiectului din partea echipei Epicor si a unei cooperari stranse si o impartire a sarcinilor intre cele doua echipe. 

Baza de date comuna cu informatii pentru management permite respectarea termenelor stranse de raportare externa. Este esential de asemenea accesul usor la informatii si rapoarte complexe. 

In final, solutia iScala a confirmat asteptarile noastre si consideram implementarea a fi un succes real pentru compania noastra. Epicor Software s-a dovedit a fi un partener puternic si profesional pe tot parcursul implementarii precum si in procesul de asistenta operationala ce a urmat."


Despre Epicor Software Romania 

Epicor Software Romania este filiala companiei americane Epicor Software Corporation. In cei peste 14 ani de prezenta pe piata din Romania, compania a castigat increderea a peste 170 de companii de top prin calitatea serviciilor, profesionalism si prin devotamentul fata de obiectivele de business ale fiecarui client. 

Epicor solutions are designed around the unique operational needs of manufacturers and are available in the cloud or on premises. Customers can better manage complexity and focus on core growth activities.

Talk to an Expert