RADOX

Back to Success Stories

Epicor îl ajută pe distribuitorul român HVAC să reducă stresul şi să mărească responsivitatea

Înfiinţată în 2002, firma RADOX srl este un distribuitor de top al echipamentelor HVAC în România. Firma furnizează o gamă completă de produse şi servicii de înaltă performanţă, inclusiv producţie, proiectare, instalare şi consultanţă tehnică. Este cel mai mare producător român de radiatoare şi decoraţii pentru baie.

Astăzi RADOX se luptă cu o concurenţă acerbă. Piaţa este inundată de produse ieftine, deseori de slabă calitate, care impun o presiune crescută asupra firmei RADOX pentru a se menţine cu un pas în faţă. L-am întrebat pe Jecan Alin, economist la RADOX srl, de ce au decisă să-şi actualizeze soluţia Epicor iScala ERP şi ce avantaje le-a adus aceasta.


Continue reading

"Avantajele provin în principal din îmbunătăţirea relaţiilor noastre cu clienţii. Aceasta înseamnă că este posibil să devenim mai responsivi.”

Jecan Alin, economist | Radox srl
Informaţii firmă
 • Sediul: România
 • Industria: Distribuţie - HVAC
 • Web site: www.radox.ro

Provocări şi oportunităţi
 • Competiţie acerbă
 • Tehnologie depăşită
 • Limitări tehnice care încetinesc procesele

Soluţii şi servicii Epicor
 • Epicor iScala ERP

Beneficii
 • Reducere semnificativă a timpului de raportare
 • Reducere a stresului
 • Eliminare a limitărilor tehnice
 • Responsivitate şi servicii pentru clienţi îmbunătăţite

Follow Us

Î: Care au fost motivele principale pentru upgradul la iScala 3.0?

A: Serverul nostru era depăşit şi a trebuit să mărim dimensiunea bazei noastre de date. În plus, memoria serverului a devenit insuficientă, încetinind anumite activităţi din cadrul operaţiunilor noastre.

 

Î: Cum au fost îmbunătăţite performanţa, eficienţa şi fiabilitatea în urma upgradului la iScala 3.0?

A: Timpul de rulare a rapoartelor a scăzut semnificativ. Am reuşit să reducem timpul de rulare de la trei minute la un minut pentru rapoartele interne, cum sunt rapoartele de analiză a clienţilor.

 

Î: Ce beneficii imediate aţi obţinut după upgradul la iScala 3.0?

A: Actualizarea la ultima versiune iScala a redus stresul echipei noastre deoarece acum avem posibilitatea de a crea şi derula mai uşor rapoarte complexe, care înainte ne consumau timp şi resurse considerabile. A însemnat şi ocazia de a elimina diverse limitări tehnice care încetineau procesele, ajutându-ne să ne optimizăm operaţiunile.

 

Î: Ce avantaje comerciale prevedeţi că veţi obţine ca rezultat al upgradului la iScala 3.0?

A: Avantajele provin în principal din îmbunătăţirea relaţiilor noastre cu clienţii. Aceasta înseamnă că este posibil să devenim mai responsivi reducând timpii de latenţă, derulând mai rapid rapoartele şi analizele, introducând mai uşor module şi procese de lucru noi.

 

Î: Ce i-aţi sfătui pe cei care se gândesc să efectueze upgradul la iScala 3?

A: Upgradul în sine nu impune probleme deosebite dacă au un departament IT (noi avem o echipă externă). Dacă nu-l au trebuie să apeleze la echipa Epicor!

Aş recomanda, de asemenea, altor firme să aibă în vedere funcţia de explorare a fiecărui modul. Un exemplu practic pentru aceasta a fost o eroare care a apărut după actualizarea serverului şi instalarea sistemului de operare Microsoft Windows 7. După imprimarea unei facturi pe ecran în iScala mouse-ul s-a blocat şi a mai fost posibil să lucrăm numai cu tastatura. De vină a fost un fişier de sistem din Windows, care era activat la deschiderea anumitor aplicaţii.

 

Despre Epicor

Epicor Software Corporation este un lider mondial în livrarea soluțiilor software de afaceri către industriile de producție, distribuție, comerț cu amânuntul, ospitaliere și de prestări servicii. Cu peste 40 de ani de experiența în deservirea organizațiilor medii și a filialelor Global 1000, Epicor are mai mult de 20,000 de clienți în peste 150 de tari. Epicor enterprise resource planning (ERP), point of sale (POS), supply chain management (SCM), și human capital management (HCM) permit companiilor sa obțină o eficiență crescută și să își îmbunătățească profitabilitatea. Cu o istorie bogată în inovație, expertiză în industrie și pasiune pentru excelență, Epicor își inspira clienții să construiască un avantaj competitiv durabil. Epicor reprezintă punctul unic de responsabilitate necesar afacerilor locale, regionale și globale. Biroul central al companiei se afla în California, cu birouri și filiale în întreaga lume.

Epicor solutions are designed around the unique operational needs of manufacturers and are available in the cloud or on premises. Customers can better manage complexity and focus on core growth activities.

Talk to an Expert