Ductil Steel

Back to Success Stories

"Secretul succesului Ductil Steel este ca realizeaza produse de calitate folosind ca si ingredient informatic iScala, un sistem ERP flexibil si peformant in concordanta cu cerintele secolului XXI." 

Ductil Steel isi are originea in fosta companie de stat pentru productia de sarma si produse din sarma, fondata in 1963. Cu peste 20 de ani mai tarziu, in 1999, Ductil a devenit o companie privata, cand majoritatea actiunilor au fost acizitionate de Feralpi Siderurgica si Sider Spe. 

Ductil Steel este unul din cei mai mari producatori de vergele si plase din sarma, sarme galvanizata si derivate de pe piata romaneasca. 


Continue reading

"Ductil Steel - Otel aliat cu iScala"

Dl. Sebastian Dobre, IT Manager | Ductil Steel
Despre Companie
  • Domeniul de activitate: Industria metalurgica

Solutie
  • iScala ERP

Benificii
  • Recastigarea controlului asupra practicilor si proceselor industriale si costurilor
  • Luarea deciziilor pe baza de fapte, date consistente si suport colaborativ
  • Imbunatatirea functiilor de analiza prin date provenite de la o sursa unica
  • Crestearea credibilitatii organizationale
  • Analiza in timp real a stocurilor de materiale, a metricilor si indicatorilor de performanta

Follow Us

,,Urmarind tendinta generala existenta in industria metalurgica, de a-ti cunoaste 
foarte bine costurile produselor, Ductil Steel a ,,aliat" otel cu iScala, sistemul ERP oferit de Epicor Software in vederea pastrarii pozitiei de lider pe piata sarmei si produselor din sarma." 

Solutia aleasa a fost implementata prin dezvoltarea unei relatii de parteneriat pe termen lung: Ductil Steel-Epicor. 

Dupa etapa de restructurare si crestere a productivitatii, cand a fost terminata modernizarea capacitatilor de productie, managementul a decis ca erau necesare unelte performante care sa asigure o mai buna administrare a resurselor si cresterea eficientei activitatilor. 

Inainte de implementarea iScala, nu exista un sistem informatic centralizat cu o 
baza de date unica stocata pe un server. 

Ceea ce exista, la acel moment, era reprezentat de o masina mai bine echipata din punct de vedere hardware ce juca rol de server si un software in FoxPro ce continea date redundante, dar nu oferea informatie coerenta in timp real pentru a se putea face o analiza corecta si a se lua o decizie manageriala in consecinta. Totusi, cea mai importanta deficienta a vechiului sistem era reprezentata de incapacitatea de a inregistra si monitoriza costurile in timp real. 

Ca urmare, acest lucru a constituit punctul de plecare in fundamentarea cerintelor pentru un pachet software integrat care sa inlature aceste neajunsuri si sa ofere toate facilitatile si instrumentele unei afaceri moderne" 

"Am facut alegerea pe baza reputatiei pe care o avea Epicor Software de a livra proiecte complexe, cum era al nostru. Aveau experienta in implementarea sistemelor pentru productie - exact lucrul de care noi aveam nevoie. Am contat pe consultantii lor, care ne-au ajutat sa restructuram anumite procese pentru a putea adopta tehnici mai eficiente pentru afacerea nostra. Acest lucru a mers mana in mana cu certificarea ISO pentru managementul calitatii pe care o avem." spune dl. Sebastian Dobre, IT Manager.


Despre Epicor Software Romania 

Epicor Software Romania este filiala companiei americane Epicor Software Corporation. In cei peste 14 ani de prezenta pe piata din Romania, compania a castigat increderea a peste 170 de companii de top prin calitatea serviciilor, profesionalism si prin devotamentul fata de obiectivele de business ale fiecarui client. 

Epicor solutions are designed around the unique operational needs of manufacturers and are available in the cloud or on premises. Customers can better manage complexity and focus on core growth activities.

Talk to an Expert