• Reselleri care adauga valoare

  Programul Epicor® Partners for Growth a fost destinat pentru a furniza resellerilor care adauga valoare produselor noastre instrumentele, resursele si trainingul necesare pentru a avea succes in vanzarea de solutii software Epicor.

  Beneficiile partenerilor

  Parteneriatul cu Epicor inseamna intrarea intr-o intelegere reciproc avantajoasa, pentru a cauta in mod activ care sa capteze interesul pietei pentru solutiile Epicor si pentru a lucra la implementarea rapida si la costuri scazute a solutiilor. Epicor cauta parteneri care sunt leaderi in domeniul lor de activitate si a creat un program pentru le a oferi beneficii consistente si servicii.

  • Partner Welcome Kit – pentru a incepe, punem la dispozitia partenerilor nostri Partner Welcome Kit, pentru a le oferi un start rapid al relatiei cu Epicor. Welcome Kit include toate instrumentele necesare pentru a vinde, lansa pe piata si a implementa produsele Epicor.
  • Solutii Epicor pe care sa le utilizati dvs – in cadrul angajamentului nostru de a va oferi cele mai bune instrumente pentru a va administra si a va dezvolta cu succes afacerea, Epicor va pune la dispozitie solutia sa premiata pentru a va administra activitatea dvs. Este un sistem integrat front si back office pentru pana la 10 utilizatori simultani.
  • Asistenta pentru marketing si suport – suntem dedicati colaborarii cu partenerii nostri pentru a-i ajuta sa isi dezvolte afacerile. Epicor dezvolta o varietate larga de programe de marketing si de instrumente care va vor asista in cadrul eforturilor dvs de identificare a potentialilor clienti. Puteti sa invitati clienti potentiali sa participe la programele de marketing Epicor sau puteti alege sa va utilizati bugetul alocat de dvs pentru activitatile de marketing, pentru a va dezvolta programe unice pentru dvs.
  • Infrastructura pentru suport global – Epicor este dotat cu o infrastructura pentru suport global, pentru a face fata problemelor rapid si eficient. Astazi, oferim suport pentru clienti din peste 140 de tari. Pentru a realiza acest lucru in mod eficace, avem nevoie de o infrastructura globala care include centre pentru suport, localizate in regiunile principale in care ne desfasuram activitatea.
  • Educatie si training – mentinerea unor servicii si a unei activitati de suport de clasa mondiala opentru clientii nostri reprezinta principala noastra prioritate. In cadrul trainingului va oferim o documentatie completa pe care o utilizam si in cazul clientilor nostri. Manualele de curs reprezinta un instrument excelent pentru echipa dvs care poate fi utilizat in completarea programelor de training pe care le oferim pentru parteneri. Si, atunci cand vine momentul implementarii, Epicor are un proces de certificare solicitat si proceduri de initiere de implementare ghidate de Epicor care urmeaza o metodologie ce demonstreaza arhitectura, tehnologia si cerintele legate de personal pentru a avea succes in mod continuu.
  • Acces la EPICWEB Partner site – un portal securizat creat pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerile si sa oferiti excelenta. Creeaza o legatura directa intre Epicor si partenerii nostri. EPICWEB ofera un sistem de management al patch-urilor si upgrade-urilor, precum si acces la cele mai noi instrumente de vanzare, marketing si eLearning. Gasiti imediat informatii pe care trebuie sa le cunoasca partenerii.
  • Implicarea intr-un grup de utilizatori – in calitate de partener, puteti sa va alaturati unui grup existent de utilizatori sau sa creati un nou grup cu clientii dvs. Puteti sa gasiti grupuri de utilizatori Epicor (Epicor User Groups) peste tot in lume in cadrul carora membrii se ajuta reciproc sa descopere potentialul complet al al produselor Epicor si sa rezolve probleme specifice, prin intermediul suportului si a informatiilor impartasite.

  Noi suntem pregatiti

  Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre Epicor, despre solutiile noastre si despre propunerea noastra de afaceri castigatoare pentru parteneri, contactati-ne si hai sa incepem sa stam de vorba.


 • Epicor Partner Network Brochure  

  Partner Resources:  

  Deveniti un partener
  Gasiti un partener
  Contactati-ne

   

  Marturii ale partenerilor:  

  "Initierea noastra in calitate de nou reseller Epicor care adauga valoare (VAR) a fost impecabila. Resursele pe care Epicor le pune la dispozitia partenerilor sai – de la materiale de marketing si pana la experienta personalului – sunt remarcabile si ne-au oferit toate instrumentele necesare pentru a ne lansa. Epicor este foarte sensibil la nevoile noastre in calitate de nou VAR – si ne simtitm ca un partener pretuit la adevarata valoare.”

  Elizabeth Ingram
  Business Technology Partners
  Epicor Authorized Partner