• Parteneri care recomanda Epicor®

  Parteneri care ne recomanda colaboreaza cu departamentul nostru de vanzari directe sau cu un reseller autorizat Epicor pentru oportunitatile de vanzare pe care le aduc la Epicor. Fara sa fie necesara asumarea tuturor obligatiilor pe care le presupune devenirea unui reseller autorizat Epicor, partenerii care ne recomanda pot sa obtina beneficii lucrand cu Epicor pentru a oferi clientilor dvs valorosi un set de produse complet, dovedit si flexibil.

  Programul Parteneri care ne recomanda va ofera un “onorariu pentru recomandare” pentru aducerea respectivelor oportunitati la Epicor. Parteneri care ne recomanda sunt asistati utilizand instructiunile pentru referinte clienti potentiali si dezvolta relatiile in timp ce Epicor ofera experitza in produsele si tehnologiile noastre. Epicor va oferi recompense partenerilor care ne recomanda la potentiali clienti sau recomandari care se pot concretiza in vanzarea unei licente software intre Epicor si clientul identificat prin intermediul recomandarii dvs. Acesta este un parteneriat care aduce beneficii pentru toata lumea – dvs, clientul dvs si Epicor.

  Solutii eligibile pentru recomandari

  Noi suntem pregatiti

  Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre Epicor, despre solutiile noastre si despre propunerea noastra de afaceri castigatoare pentru partenerii care ne recomanda, contactati-ne sau trimiteti-ne astazi cererea dvs pentru a deveni un partener care ne recomanda.


 • Informatii Asociate