• Partener pentru solutii tehnologice: Microsoft

  Epicor® are placerea sa anunte castigarea statutului de cel mai bun partener al Microsoft in 2009, sectiunea “Furnizori independenti de software de business la nivel global”. Recunoasterea a fost oferita celui mai important partener pentru excelenta in dezvoltarea de aplicatii, care sunt livrate clientilor nostri comuni peste tot in lume. Adotarea rapida de catre Epicor a celor mai recente tehnologii Microsoft reprezinta o componenta cheie in livrarea de solutii de generatie viitoare, orientate pe servicii,. 

  De asemenea, Epicor are placerea sa anunte ca s-a clasat si printre finalistii sectiunii “Microsoft Global ISV Industry Partner of the Year” in 2009. Aceasta recunoastere este destinata unui partnerer ISV global, ce demonstreaza excelenta sa prin solutii software, bazate pe tehnologie Microsoft, care rezolva nevoile de business dintr-o anumita industrie. Epicor este recunoscut petru excelenta aplicatiilor sale din industria de Retail. 

  Epicor are o relatie profunda si de durata cu Microsoft. Fiind una din companiile care a adoptat inca de la inceput tehnologiile Microsoft, Epicor creeeza de mai bine de 20 de ani aplicatii pentru afaceri utilizand instrumente Microsoft. Epicor si-a asumat obligatia de a furniza clientilor sai solutii software de top, iar abilitatea noastra de a ne onora angajamentele este consolidata de parteneriatul nostru cu Microsoft.

  Daruirea Epicor pentru evaluarea, intelegerea si sustinerea tehnologiilor care apar, pentru a livra beneficii de afaceri comensurabile catre clientii nostri, nu doar a pozitionat Epicor ca un inovator in domeniul tehnologiilor, dar a si creat in cadrul companiei Microsoft dorinta ca Epicor sa ii ajute sa defineasca directia tehnologiei lor. Epicor participa in mod continuu la Microsoft Technology Adoption Programs (TAPs), care sunt oferite doar catorva dintre partenerii de elita. Prin intermediul acestor programe, Epicor are acces din timp la noi tehnologii si la toate instrumentele necesare pentru a asigura o dezvoltare completa a produselor, incluzand versiuni beta de produse pentru dezvoltare si testare si informatii tehnice avansate.

  Microsoft a recunoscut spiritul inovator si de conducere al Epicor in calitate de dezvoltator software, numind Epicor ca “ERP Solution of the Year” (“Solutia ERP a anului”) in anul 2001 si ca “.NET Application of the Year” (“Aplicatia .NET a anului”) pentru Europa de Vest in anul 2003. Epicor a fosr admis ca finalist la Global ISV of the Year in 2004 si 2007.

  Avand drept fundatie parteneriatul nostru pe termen lung, Epicor si Microsoft vor continua sa furnizeze solutii integrate Microsoft-based pentru a sprijini intreprinderile si firmele din segmentul mijlociu de piata sa isi reduca costurile totale de proprietate, sa obtina o mai buna agilitate in afaceri si sa realizeze recuperarea mai rapida a investitiilor.

  Aplicatiile Office Business extind raza de actiune si valoarea solutiilor pentru intreprinderi

  "Scopul nostru este sa facem pentru clientii nostri cat mai usoara utlizarea informatiilor cuprinse in cadrul aplicatiilor Epicor, intr-un mod cat mai eficient, permitandu-le utilizatorilor sa interactioneze impecabil cu informatii relevante si de actualitate oricand si oriunde au nevoie de ele.” James Norwood, Vice President, Product Marketing, Epicor

  Principalul furnizor independent de software ce imbunatateste abilitatile tehnologice si usurinta in utilizare pentru companiile de dimensiuni mijlocii

  “Functionalitatile din Visual Studio 2005 si .NET Framework 2.0 sunt atat de profunde si de cuprinzatoare incat suntem capabili sa realizam mult mai usor tot felul de lucruri."
  Bart Elia, Software Architect, Epicor

  Furnizor de softwareERP ofera clientilor un management puternic centralizat al infrastructurii IT

  "Prin multithreading, previzionam o crestere de 200–300% in anumite domenii.”
  Hakan Ebersjo, Director of Product Marketing, Epicor 


 • Informatii Asociate


 • "Epicor has consistently pushed the envelope on leading edge Microsoft technology adoption; this has enabled Microsoft to showcase how emerging technologies are applied to solve real life business problems."

  Kevin Johnson
  President of Platforms & Services Division at Microsoft