• Partener pentru solutii tehnologice: IBM

    Cei peste 80 de ani de leadership in domeniul inovatiilor de afaceri au facut din IBM cea mai mare companie din domeniul tehnologiei informatiilor si din IBM Global Services cea mai mare companie din domeniu si cel mai mare furnizor de servicii IT. IBM are peste 380.000 de angajati care lucreaza pentru clienti de peste tot din lume si are o cifra de afaceri anuala de 98.8 miliare de dolari (anul 2007).

    IBM combina o gama vasta de aptitudini — incluzand servicii de consultanta, hardware, software si cercetare — pentru a ajuta companiile de toate dimensiunile sa constientizeze valoarea reala a tehnologiei informationale. Retailerii au apelat in mod constant la IBM pentru abordari de calitate superioara si de incredere in ceea ce priveste stocarea automata a datelor si integrarea solutiilor de stocare in cadrul sistemelor pe care le detin.

    IBM ajuta Epicor® sa se mentina in frunte in cadrul revolutiei din domeniul retailului. Tehnologia IBM ofera clientilor nostri multiple posibilitati de asi servi clientii mai bine, oferindu-le sisteme avansate de point-of-sale (POS), servere, chioscuri si servicii complementare de asistenta. Parteneriatul nostru imbunatateste abilitatile retailerilor de a tine in frau si de a profita de schimbarile din mediul dinamic de astazi al retailului.

    Dincolo de retail, parteneriatul dintre Epicor si IBM include dezvoltarea utilizand baze de date Informix Dynamic, instrumente de dezvoltare si baze de date U2 (IBM UniData® and UniVerse®) si RedBack™ Web application server.

    Emblema IBM Business Partner este marca inregistrata a International Business Machines Corporation in Statele Unite, precum si in alte tari. Logo-ul IBM este marca inregistrata iar emblema IBM Certified for e-business este o marca inregistrata a International Business Machines Corporation in Statele Unite, precum si in alte tari.