• Parteneri

  Sa fii partener Epicor® inseamna sa intri intr-un acord cu beneficii mutuale, pentru a aduce pe piata solutii de prima importanta pentru industrie si pentru a le implementa rapid si eficient din punct de vedere al costurilor, adresandu-va in aceeasi masura nevoilor companiilor mici, mijlocii si mari. Filozofia Epicor este plasarea clientului in centrul tuturor activitatilor pe care le desfasuram.

  Programul Epicor's Channel Partner

  Epicor ofera o baza solida pentru partenerii nostri distribuitori, care sunt atasati ideii de excelenta si de satisfacere a clientilor. Programul nostru Epicor Partners for Growth reprezinta un program complet de vanzari, marketing si suport tehnic, care ofera partenerilor nostri distribuitori oportunitati semnificative pentru a-si dezvolta afacerile, prin produse premiate, traininguri si asistenta, pe o piata foarte competitiva si dinamica. Localizati un partener distrinuitor Epicor sau aflati mai multe despre Programul Epicor pentru partenerii distribuitori de astazi.


  Programul Epicor's Alliance Partner

  Epicor dezvolta aliante strategice pe criterii selective cu companii care sunt dedicate mentinerii pozitiei de leader de piata si care permit companiei Epicor sa ofere pietei o solutie de top, mai ampla si mai completa, pentru domeniul afacerilor. Alianta cu partenerii include companii care ofera solutii bazate pe tehnologii, servicii strategice si cele mai bune solutii software. Primul pas pe care trebuie sa il urmati pentru a deveni un partener colaborator este completarea acestui formular si trimiterea lui la alliances@epicor.com. Aflati mai multe despre parteneriatele Epicor.

  Aflati mai multe despre solutiile Epicor. Participati la un eveniment online, un eveniment live sau inregistrati-va pentru viitoarele conferinte ale utilizatorilor.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »