• Parteneri colaboratori

  Epicor® dezvolta aliante strategice cu companii care ii impartasesc viziunea legata de furnizarea de solutii software complete catre organizatiile mici, medii si mari, care sa le permita utilizatorilor sa isi conduca afacerile cu succes si sa isi consolideze pozitiile pe piata. Partenerii colaboratori Epicor ofera solutii de top in domeniul industriei si inteleg beneficiile care decurg dintr-un parteneriat strategic. Aflati mai multe despre produsele Epicor studiind sectiunile din cadrul acestui site dedicate industriilor, produselor si solutiilor. Pentru a va exprima interesul legat de un parteneriat cu Epicor, va rugam sa completati acest formular.

  Epicor intra in cateva parteneriate selecte, in trei domenii strategice, pentru a putea oferi clientilor sai solutii mai ample.

  Parteneri pentru solutii tehnologice

  Epicor are un istoric amplu legat de inovare in dezvoltarea aplicatiilor software. Relatiile strategice create de Epicor cu un numar restrans de companii leaderi in domeniu, care ofera platforme si solutii hardware au contribuit la aceste realizari. Prin intermediul acestor aliante, Epicor continua sa ofere clientilor tehnologii inovatoare si sa isi extinda solutiile care cresc productivitatea clientilor, accelereaza recuperarea investitiilor, minimizand in acelasi timp costurile totale legate de achizitiile IT.

  In prezent partenerii nostri pentru solutii tehnologice sunt:

  Parteneri pentru solutii software

  Epicor dezvolta parteneriate cu vanzatori independenti de software (ISVs) ale caror aplicatii standard sau SaaS completeaza si se integreaza cu software-ul Epicor pentru a oferi solutii de top care se adreseaza nevoilor critice ale afacerilor clientilor Epicor din cadrul industriilor sau a pietelor specializate de nisa.

  Parteneri pentru servicii strategice

  Epicor recunoaste valoarea pe care IT-ul si procesele de afaceri din organizatiile de servicii pot sa le ofere, in calitate de parte a unei solutii complete Epicor. Epicor a dezvoltat aliante cu diferite companii, cum ar fi firme de consultanta nationale si internationale, care ofera servicii remarcabile de evaluare a organizatiei resurselor IT din cadrul organizatiei si de implementare de servicii, furnizori de servicii de stocare de date si experti selectionati in domeniul proceselor de afaceri. Partenerii de servicii strategice aduc valoare suplimentara clientilor Epicor prin intermediul serviciilor extinse pentru a sprijini aceste companii sa isi aleaga mai bine echipamentele IT si sa se concentreze asupra functiilor de baza ale afacerilor lor.

  Daca aveti intrebari despre programul de parteneriate Epicor, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa alliances@epicor.com.