• Cauciuc si mase plastice

 • Epicor® intelege faptul ca in cazul producatorilor de mase plastice si cauciuc varietatea materialelor componente, varietatea produselor obtinute in prezent precum si schimbarile rapide care au loc in dezvoltarea noilor produse solicita, impreuna, cresterea agilitatii in cadrul organizatiei.

  Solutiile Epicor permit tuturor categoriilor de producatori de mase plastice si cauciuc (inclusiv celor care se ocupa de extrudare, turnare prin injectie, turnare la cald, si producerea de membrane si ambalaje) sa reduca termenele de livrare, sa tina o evidenta stricta a materiilor prime, sa reduca inventarierile in exces si sa creasca profiturile. Solutiile Epicor sunt unic pozitionate in concordanta cu functionalitatile industriei, pentru a intampina regulie stricte ale multor industrii, cum ar fi aeronautica si apararea, industria auto, masinile industriale, aparatura medicala, industria electronica si multe altele.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Evidenta stricta a calculatiei costurilor implicate de fiecare proces de productie, inclusiv raportari partiale, dar si rapotari in diferite faze ale procesului de productie.
  • Functionalitati de planificare integrata si de sistematizare si planificare avansata, create pentru a va ajuta sa veniti in intampinarea cerintelor clientilor dvs.
  • Infrastructura puternica Epicor combinata cu modulul Quality Suite ofera o abordare completa a automatizarii procesului de conformitate, inclusiv satisfacerea cerintelor standardelor ISO/AS/TS.
  • Instrumente pentru planificarea necesarului de materiale pentru a va ajuta sa tineti evidenta multimii, mereu in crestere, de mase plastice cu care lucrati. Instrumentele MRP furnizate de Epicor pot sa previzioneze necesitatile partiale, sa sa ajusteze productia pe masura modificarii previziunilor si sa genereze propuneri de comezi catre furnizori pentru a acoperi lipsurile anticipate in cadrul inventarului de materii prime.

  Indiferent ca implementatii strategii de maximizare a profiturilor prin reducerea costurilor, ca sunteti in cautarea unei mai bune transparente a procesului de productie, sau ca doriti sa va extindeti la nivel regional sau global, Epicor va poate ajuta.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »