Go Search
 • Utilaje Industriale

 • Ca producator de utilaje sau de echipamente industriale te confrunti cu provocari unice. In plus fata de cerintele tehnice complexe trebuie sa raspunzi si solicitarilor din partea clientilor privitoare la o mai buna calitate, costuri mai mici si o mai rapida livrare. Cu mai mult de 1,700 de clienti producatori de echipamente si utilaje, Epicor® intelege provocarile si va va ajuta sa imbunatatiti operatiunile si serviciul de relatii cu clientii.

  Epicor pentru Masini si Utilaje Industriale este o solutie software globala de tip enterprise resource planning (ERP) proiectata pentru organizatii care produc utilaje si echipamente. Aceasta solutie trece dincolo de limitele traditionalele ale ERP pentru a oferi raspunsuri avansate de de planificare (APS) si proiectare, management financiar, contabilitate a costurilor, gestionare a ciclului de viata, CRM, domeniul de servicii, managementul lantului de aprovizionare si altele.

  Ideea ce sta la baza arhitecturii orientata spre servicii (SOA) face din toate aceste functii disponibile servicii Web sigure pentru o mai simpla integrare cu aplicatiile Microsoft ® Office si la nivelul intregului lant de aprovizionare. Instrumentele folosite pentru integrare sunt componente ale Epicor Productivtiy Pyramid.

  Solutii in intampinarea nevoilor Dvs. de business

  • Reducerea costurilor si a materialelor de munca prin punerea in aplicare de strategii cursive si a managementului eficient de productie via workbenches (seminarii sau workshopuri sau ateliere).
  • Cresterea profiturilor si maximizarea sanselor de vanzare cu capabilitati de gestionare a relatiilor cu clientii.
  • Livrarea de produse de calitate inalta catre clienti cu o asigurare ferma a calitatii.
  • Suportul de productie al produselor complexe cu Configuratorul de produse si capabilitati de management de proiect.
  • Imbunatatirea vizibila cu o solutie clara, completa, de la un capat la celalalt, continand tablouri de bord integrate.

  Castigator al premiului pentru aplicatii integrate, pentru Masini si Utilaje Industriale este o solutie software Business puternica, inca usor de configurat si folosit.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »

small-menu-callout.png
 
small-logo.png