• Mobila si armaturi

 • Epicor® intelege presiunile asupra producatorilor de mobila si armaturi. Cererile clientilor pentru reducerea timpilor de executie, pentru preturi mai mici si standardele stricte de calitate reprezinta provocari continue pentru businessul Dvs. in a ramane competitiv. Concurenta globala adauga un stres in plus pe piata si pe pe marjele de profit.

  Solutii in intampinarea nevoilor Dvs. de business

  • Utilizarea materialelor Epicor cu cerinte de planificare (MRP) in scopul gestionarii sistemului in expansione de materiale de lemn pe care il consumati. Prognoza cererilor de produse finite, ajustarea productiei functie de schimbarile din prognoza si generarea ordinelor sugerate de achizitie pentru umplerea golurilor anticipate in inventarul Dvs. de materii prime.
  • Epicor va permite sa gestionati indeaproape costurile pentru fincare set de productie, incluzand raportarile la produse de baza si la productia stabilita.
  • Functiile de Embedded Scheduling si Advanced Planning and Scheduling va ajuta sa reduceti timpii de executie.
  • Functia Quality Suite automatizeaza procesul stabilit de reglementare ajutandu-va sa realizati cerintele ISO.
  • Epicor pentru Mobilier si Armaturi ofera in acelasi pachet functia de Customer Relationship Management (CRM) ce va permite sa transformati anticiparile in comenzi ferme si sa gestionati cererile clientilor.

  Solutiile Epicor pentru producatorii de Mobila si Armaturi sunt pozitionate intr-o maniera unica, astfel incat sa aduca noi eficiente operationale, timpi de executie mai mici si reducerea costurilor operationale prin intermediul unei mai bune transparente. Asa cum producatorii de Mobila si Armaturi descopera noi si inovative abordari pentru a ramane competitivi, fie prin intermediul produselor noi de inovare sau a alegerii unui mai mare consum, aceste tactici conduc catre noi provocari operationale.

  Solutia puternica de Customer Relationship Mangement (CRM) asociata cu Product Configuration si Product Data Management pot asista aceste organizatii in a ramane competitive si reducand in acelasi timp cheltuielile generale.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »