• Echipamente electrice si electronice

 • Epicor® crede ca flexibilitatea este necesara pentru a prospera in domeniul afacerilor cu echipamente electrice si electronice. Aflandu-va la mijloc, intre un mediu global concurential si nevoile in continua schimbare ale clientilor, trebuie sa fiti cu un pas in fata in ceea ce priveste calitatea produselor, costurile de productie si livrarile la termen.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Suportul complet pentru conceptul Kanban va ajuta sa va atingeti scopul de a produce cu costuri minime
  • Solutiile de inalta calitate oferite de Epicor va pun la dispozitie baza necesara pentru imbunatatirea semnificativa a productiei si reducerea costurilor in cadrul intregii intreprinderi.
  • Solutia Epicor Product Lifecycle Management (PLM) reprezinta depozit de cunostinte legat de istoricul productiei si a proceselor, promovand transparenta, integrarea si schimbul de date intre companiile utilizatoare, care interactioneaza cu produsele.
  • Integrarea solutiilor 2-D CAD, 3-D CAD si E-CAD
  • Cadrul complet, aflat in concordanta cu standardele de reglementare si cele industriale, inclusiv ISO, cerintele din domeniul industriei auto (TS), al industriei aeronatutice (AS) si FDA (21CFR11).
  • Posibilitati de administrare a proceselor financiare pentru aspecte legate de garantii, rezultate ale auditurilor si proceduri de aprobare, care reprezinta cerinte de raportare pentru reglementarile Sarbanes-Oxley si TREAD Act.

  Unirea partenerilor care interactioneaza frecvent unii cu altii, a proceselor si a sistemelor care formeaza lantul dvs de aprovizionare a devenit elementul care face diferenta si de care aveti nevoie pentru a obtine performanta in domeniul industriei. Inlaturarea proceselor care nu adauga valoare si sincronizarea proceselor din cadrul si din afara unei companii va permit satisfacerea nevoilor clientilor dvs, cu costuri reduse si livrare mai rapida. Lasati-i pe cei de la Epicor sa va ajute sa va depasiti telurile.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »