• Epicor® pentru industria Auto

 • Deservirea in mod eficient a clientilor auto si adaptarea la cerintele tot mai ridicate ale acestora necesita o infrastructura IT flexibila. Dupa mai mult de 20 ani de furnizare de solutii pentru 9.000 de producatori din sectorul pietei de mijloc, Epicor intelege ca aveti nevoie de un software usor de configurat, usor de folosit si usor de integrat cu alte sisteme. Raspunsul este o solutie de fabricare construida de jos in sus ca o adevarata arhitectura service-oriented (SOA) combinata cu interfata de user Microsoft® .NET.

  Epicor pentru industria Auto este o solutie software de tip Enterprise resource planning (ERP) proiectata pentru organizatii ce produce si furnizeaza produse si servicii pentru industria auto. Solutia merge mai departe de traditionalele ERP pentru a furniza Management financiar, Management de produs, Magement al relatiei cu clientii 9CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si altele. SOA face ca toate acestea sa fie disponibile ca serviciu Web sigur pentru o mai usoara integrare cu aplicatiile Dvs. Microsoft Office si cu lantul de aprovizionare global. Instrumentele folosite pentru integrare sunt componente ale Epicor Productivity Pyramid.

  Solutii in intampinarea nevoilor Dvs. de business

  • Sprijin in reducerea calculelor (cheltuielilor) prin intermediul folosirii managementului de cerere si achizitionarea contractelor pentru urmarirea numerelor cumulate (CUMs).
  • Imbunatatirea timpilor de executie si reducerea deseurilo prin intermediul implementarii de strategii agile
  • Suport pentru AIAG- etichete compatibile, produs puternic pentru gestionarea ciclului de viata (PLM) pentru data product si Management al documentelor si Management avansat al calitatii pentru manipularea PPM, APQP, PPAP si TS 16949.
  • Management de proiect al productivitatii.
  • Imbunatatirea transparentei cu o solutie clara, completa, de la un capat la celalalt, continand tablouri de bord integrate.

  Castigator al premiului pentru aplicatii integrate, Epicor pentru Autovehicule este o solutie.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »