• Distributie

 • O distributie eficienta presupune sa aveti instrumentele necesare pentru a planifica eficient, a asambla, a transporta si a livra bunurile pe care le doresc clientii dvs, atunci cand le doresc. Sa intelegeti nevoile legate de distributie ale companiei dvs este un lucru, dar sa le executati la randament maxim e cu totul altceva. Pentru aceasta, aveti nevoie de solutia software potrivita.

  Epicor® Distribution va ofera toata gama de functionalitati pe care le solicitati, incluzand solutii detaliate legate de lantul de aprovizionare, customer relationship management, business intelligence si altele. Asa ca, chiar si in cazul in care va ocupati doar cu achizitii, ambalare si livrare, sau daca procesati comenzi provenite din mai multe canale de distributie, Epicor Distribution va pune la dispozitie avantajul competitional de care aveti nevoie.

  Suntem constienti de faptul ca multe companii se ocupa atat de fabricarea cat si de distribuirea produselor. In cazul in care doriti detalii legate de solutiile oferite de noi in domeniul productiei, va rugam sa studiati solutiile noastre legate de acest domeniu. Mai multe

  De asemenea, suntem constienti de faptul ca multe organizatii din domeniul serviciilor au cerinte legate de domeniul distributiei. Va rugam sa studiati solutiile noastre legate de acest domeniu. Mai multe

  Aflati mai multe despre solutiile noastre specifice industriei

  Cititi mai multe despre solutiile Epicor pentru Distributie

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »