• Epicor pentru bunuri de consum

 • Industria bunurilor de consum include mai multe directii traditionale din domeniul afacerilor, livrand produse catre sectorul vanzarilor cu amanuntul in cantitatile potrivite pentru consumul final. Indiferent daca activati in domeniul bunurilor de consum ambalate (inclusiv bunuri perisabile), sau in domeniul bunurilor de folosinta indelungata (electrocasnice mari, electronice, articole sportive etc), stiti faptul ca timpul reprezinta bani si ca tendintele care se succed cu repeziciune inseamna ca nu puteti lasa produsele sa stea pe rafturi. Aveti nevoie de solutii tehnologice care sa va ajute sa faceti fata zilnic provocarilor.

  Epicor pentru bunuri de consum depaseste aplicatiile ERP traditionale pentru a furniza managementul financiar, managementul produselor, customer relationship management (CRM), supply chain management (SCM) si multe altele. Utilizand Epicor for Consumer Goods, va puteti astepta la imbunatatiri in ceea ce priveste eficienta, flexibilitatea si transparenta de ansamblu, ceea ce conduce la un management mai eficient al afacerii.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul Dvs. de afaceri

  • Utilizati instrumentele noastre integrate de previzionare
  • Simplificarea administrarii transportului maritim cu suport pentru origini internationale, transportatori si documente
  • Optiuni flexibile de stabilire a preturilor si discounturilor, integrand modulul extern de stabilire a preturilor
  • Imbunatatirea inventarului si a managementului depozitelor, prin utilizarea tehnologiei codurilor de bare
  • Management integrat al timpilot totali si capacitati disponibile in viitor.

  Indiferent daca reprezentati o afacere locala, regionala sau multinationala, Epicor for Consumer Goods va furnizeaza flexibilitatea si scalabilitatea de care compania dvs are nevoie pentru a-si creste profitabilitatea, prin optimizarea celor mai importante resurse.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »