• Grupuri de utilizatori Epicor®

  Imbogatiti-va cunostintele si castigati experienta de la cei egali cu dvs. Epicor are un grup oficial de utilizatori si, de asemenea, grupuri regionale si internationale care se intrunesc regulat. Aceste grupuri ofera opinii ale expertilor, schimburi de experienta si ocazia de a angrena Epicor intr-un mediu deschis si cooperant. In plus, exista grupuri speciale de interes (SIGs) care constau in utilizatori din cadrul unui domeniu specific. Grupurile de utilizatori ofera o legatura foarte importanta pentru Epicor cu comunitatea utilizatorilor. Noi lucram cu grupul de utilizatori atunci cand planificam urmatoarele lansari de produse.

  Contactati un sediu local Epicor sau trimiteti un e-mail la info@epicor.com pentru a intra in contact cu grupurile de utilizatori care sunt active in zona dvs.

  Grupul de utilizatori Epicor din America de Nord

  Pentru mai multe informatii despre grupul nostru oficial de utilizatori si pentru lista de beneficii care include discounturi pentru inregistrarea la Perspectives, va rugam sa viziati site-ul epicorusers.org.


 • Informatii Asociate


 • Trimiteti un e-mail la  info@epicor.com pentru a obtine informatii despre grupul de utilizatori.

  Contactati un sediu local Epicor din regiunea dvs.