• Programul pentru actualizari si migrari pentru clienti

 • Actualizari si migrari pentru clienti

  Domeniul afacerilor nu este static, ci neindurator de dinamic. Inovatia, cerintele din partea clientilor si presiunile din partea concurentei sunt cele care va fac organizatia sa evolueze odata cu piata. Epicor® si-a dezvoltat cea mai noua generatie de software pentru intreprinderi pentru a se asigura de faptul ca clientii sai pot continua sa infrunte aceste provocari si pot profita de noile oportunitati.

  O tranzitie lina si uniforma

  Obiectivul nostru este sa ne asiguram de faptul ca clientii sunt capabili sa treaca usor la noua generatie de solutii Epicor, intr-o maniera informata si, cel mai important, atunci cand are inteles pentru ei/este in interesul lor. Pe masura ce evaluati cerintele afacerii dvs si incepeti sa va ganditi la innoirea componentelor hardware, software si/sau a tehnologiilor, luati in calcul utilizarea expertizei Epicor in folosul dvs. Expertii nostri consultanti va pot asista in cadrul evaluarii si va pot oferi suport de-a lungul intregului proces.

  Sunteti interesat de actualizare sau migrare?

  In cazul in care sunteti interesat de actualizare sau migrare, va rugam sa contactati administratorul contului dvs sau sa accesati acest link pentru a completa un formular de cerere online. Pentru informatii suplimentare si pentru a explora descrierea detaliata a produselor pentru organizatia dvs, inregistrati-va in cadrul portalului pentru clienti EpicWeb si vizitati Centrul pentru actualizari si migrari.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »