• Portalul clientilor

 • Portalul clientilor si al partenerilor, EpicWeb, ofera instrumente excelente pentru toti clientii si partenerii, cu resurse suplimentare de mentenanta pentru clientii curenti. Vizitati acest centru de resurse si suport pentru documentatii detaliate, pentru acces la instruire, online chat pentru majoritatea produselor, actualizari imediate ale produselor si serviciilor si pentru o abordare clara si consecventa a modului de identificare si selectare a informatiilor de care aveti nevoie.

  Suport si forumuri

  Gasiti rapid cele mai noi informatii despre produsele dvs curente Epicor®. Domeniul de suport include sistemul nostru de administrare a patch-urilor, facilitati extinse de cautare in cadrul colectiei noastre de informatii, posibilitatea de a va personaliza modul de utilizare a EpicWeb, live chat, administrarea cererilor pentru modificari si forumuri on-line pentru majoritatea brand-urilor.

  Resurse

  In plus, inscrieti-va pentru EpicAlerts si utilizati EpicWeb pentru a afla despre urmatoarele evenimente dedicate clientilor, pentru a accesa transmisiuni web la cerere, pentru a vedea cele mai noi anunturi referitoare la noile versiuni de produse si pentru a vizita centrul de actualizari si migrari. Profitati de colectia de resurse pentru a va ajuta sa va mentineti afacerile la zi, sa gasiti modalitati de a imbunatati procesele din cadrul organizatiei dvs si de a utiliza in folosul dvs noile tehnologii si dezvoltari viitoare.

  Continutul actualizat al EpicWeb este reinnoit zilnic, punandu-va la indemana resurse in timp real, pentru a va ajuta sa obtineti maxim de avantaje din investitiile dvs in solutiile Epicor.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »