• Studiul Forrester Consulting

  Impactul economic total™ al Epicor ERP


  Atunci când vine vorba de operațiunile executate la nivel global, linkuirea lor și eficientizarea sunt chei care duc la o competitivitate și profitabilitate crescută.

  Descărcați acum studiul Forrester Consulting și descoperiți cum reușesc companii precum cea a dvs. să își atingă scopul.


  Studiul are la bază interviul realizat cu șase clienți Epicor și analizează ROI-ul pe care companiile îl pot obține implementând Epicor ERP. Acesta vă oferă un cadru de evaluare a potențialului impact financiar pe care Epicor ERP îl poate avea pentru organizația dumneavoastră.


  Aflați cum reușește Epicor să atingă acest ROI și să vă ofere informațiile de care aveți nevoie pentru a face decizii înțelepte într-un timp scurt.


  Nu așteptați mult până să citiți acest studiu pertinent. Descărcați-l acum.

   

  Faceți Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea o versiune mărită a graficului informativ.

  Epicor Enterprise Resource Planning (ERP) ROI  “Impactul economic total al Epicor ERP”, un studiu realizat de Forrester Consulting în numele Epicor, Iunie, 2014 • Extras din raport

  Intervievatorul Forrester: Ați resimțit anumite riscuri atunci când v-ați decis să investiți în Epicor ERP?

  Răspuns: Cel mai mare risc a fost să nu investim în Epicor ERP. Sistemele noastre neuniforme nu erau integrate, iar asta ne îngreuna abilitatea de a concura pe piața target.