• Cateva cuvinte despre Epicor® Software Corporation

   

  Anul infiintarii  

  1972

  Birou central  

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Telefon  

  +1.512.328.2300 or +1.800.999.1809

  Web  

  Forma de proprietate  

  Privata

  Cifra de afaceri  

  0,9 miliarde USD

  Numar de angajati  

  3.900

  Sedii  

  Consultati lista noastra de locatii  

  Dezvoltaţi-vă afacerea cu Epicor

  Epicor Software Corporation oferă software comercial specific domeniilor producţiei, distribuţiei, comerţului şi serviciilor. Fiecare soluţie încorporează peste 40 de ani de experienţă cu procesele şi cerinţele operaţionale unice ale clienţilor noştri — în cloud, hosted sau on site. Astăzi peste 20 000 de clienţi din 150 de ţări din lume au ales experienţa şi soluţiile noastre pentru a-şi îmbunătăţi performanţele şi profitabilitatea. Epicor susţine dezvoltarea organizaţiilor prin soluţii care cuprind: 

  • Planificarea resurselor întreprinderii Epicor (ERP)
  • Managementul capitalului uman (HCM)
  • Managementul financiar 
  • Sisteme de execuţie pentru producţie (MES) 
  • Managementul lanţului de aprovizionare (SCM) 

  Produsele Epicor sunt utilizate astăzi pe scară globală şi furnizează beneficii impresionante pentru organizaţii la fel ca a dumneavoastră. Cu o înţelegere profundă a industriei dumneavoastră, soluţiile Epicor promovează creşterea şi în acelaşi timp, gestionează complexitatea. Rezultatul sunt soluţii puternice, care vă eliberează resurse pentru a vă dezvolta organizaţia. Pentru mai multe informaţii contactaţi Epicor sau luaţi legătura cu noi.

  Servicii globale si suport

  Epicor se extinde pe Glob, avand peste 4000 de profesionisti angajati in birourile din America, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si regiuni din Asia Pacific. Lucrand in cadrul unei infrastructuri unitare globale de servicii/suport, care opereaza 24 de ore/zi, 7 zile/saptamana, angajatii nostri sunt de folos la peste 20,000 de clienti, in mai mult de 150 de tari si in peste 30 de limbi. Centrele de suport Epicor, din toate regiunile in care ne desfasuram activitatea, ne ajuta sa fim siguri ca toti clientii nostri primesc doar servicii si produse de cea mai buna calitate.

  Preluand din experienta de neintrecut a pietei mijlocii, Epicor a dezvoltat o metodologie de implementare foarte structurata, numita Signature. Dovedita in cadrul a mii de proiecte care au implicat sute de consultanti, Signature ne permite sa oferim in mod constant implementari eficiente si corect administrate pentru clientii de pretutindeni.

  Canale de distributie

  Produsele Epicor sunt distribuite prin intermediul unui canal hibrid de distributie, creat special pentru a intampina nevoile unice ale afacerilor de pe segmentul mijlociu de piata, care include peste 300 de parteneri autorizati, in intreaga lume. Solutiile Epicor sunt vandute global, printr-o combinatie de reprezentati de vanzari directe si reselleri care adauga valoare.

  Furnizori de solutii

  Epicor are o retea globala formata din peste 60 de vanzatori independenti de software, care furnizeaza produse complementare solutiilor Epicor. Furnizorii de solutii Epicor ofera o gama larga de aplicatii impecabil integrate si de extensii ale aplicatiilor, pentru a pune la dispozitia clientilor Epicor o solutie completa si dovedita.