• Raktárkészlet-kezelés

 • Ahogy a gyártóktól és a forgalmazóktól egyre rövidebb szállítási időt és egyre színvonalasabb ügyfélszolgálatot várnak el, egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy vajon egy raktárkészlet-kezelő rendszer nem könnyítené-e meg a raktárkészlettel és a megrendelések teljesítésével kapcsolatos műveleteket.

  Az Epicor® ellátásilánc-menedzsment megoldásai túllépnek a hagyományos ERP rendszerek keretein, és magukban foglalnak olyan teljes mértékben integrált raktárkészlet-kezelő (WMS) funkciókat is, amelyek mostanáig kizárólag önálló WMS megoldásokban voltak elérhetők. Az Epicor által speciálisan a megrendelések teljesítésével foglalkozó vállalkozások igényeinek kielégítésére kifejlesztett raktárkészlet-kezelő megoldás a logisztikai és SCM menedzsment folyamatok teljes körű ellenőrzésének, irányításának és láthatóságának lehetőségét kínálja.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  Az Epicor WMS szoftvere egyebek mellett a következő raktárkészlet-kezelő funkciókat foglalja magában:

  • Teljes körű raktárkészlet-kezelés, készletnyilvántartás, csomagolások meghatározása, feladat- és terheléskezelés valamint a tevékenységek és a fogyasztás interaktív, valós idejű ellenőrzése és irányítása.
  • Többcsatornás rendelésfeldolgozás automatizált, elektronikus adatátvitellel, összeállítás és elemkonfiguráció.
  • A beérkező és kimenő cikkek sorozatszámának követése, raktári kiszedés tervezése, konszolidált kiszedés, rendelés szerinti kicsomagolás, közvetlen leszállítás, kartonozás, rádiófrekvenciás azonosítás, megjelenítő felületek.

  Az Epicor WMS rendszere egyedülállóan átfogó raktárkészlet-kezelő, ellátásilánc-menedzsment és ellátásilánc-végrehajtó megoldást kínál. Az Epicor WMS alkalmazásánál nincs közbeiktatott „fekete doboz”, nincs szükség interfészre vagy közvetítő programra, így olyan rendkívül hatékony megoldást kínál, amely a megrendelésteljesítés, a készletkezelés és a kiszállítás minden vonatkozását felügyeli.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »