• Ellátási lánc menedzsment

 • Az ellátási láncok elsődleges célja a vásárlói igények kielégítése és a vállalat nyereségének növelése. Az ellátási lánccal kapcsolatos tevékenységek az ügyféltől érkező megrendeléssel kezdődnek, és akkor érnek véget, amikor az elégedett ügyfél kifizeti a vásárolt terméket. Ezt az árajánlattól a kifizetésig terjedő folyamatot gyakran „tökéletes megrendelésteljesítésnek” is nevezik. A folyamat két végpontja közötti fázisok célja az értéknövelés, és az ügyfél elvárásainak kielégítése.

  Ám nem minden ellátási lánc hoz létre hozzáadott értéket. Azok a vállalatok, amelyek befektetnek az ellátásilánc-menedzsmentet támogató eszközökbe azzal a céllal, hogy azonosítani tudják a hozzáadott értéket nem termelő folyamatokat, hatékonyan képesek felszámolni az ilyen műveleteket, hogy kialakítsák az úgynevezett „racionalizált üzletvitelt". Az ilyen vállalkozások gyorsabban, olcsóbban és jobb minőségben tudják az előállított terméket és szolgáltatást piacra dobni, amivel komoly üzleti előnyre tesznek szert kevésbé hatékony versenytársaikkal szemben.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott ellátási lánc menedzsment megoldások

  Teljes körű ERP rendszerének részeként az Epicor® az ellátásilánc-menedzsment (SCM) szoftverek széles skáláját kínálja. A piacvezető szolgáltatásorientált architektúrára épülő SCM megoldásokat a vállalati működést támogató funkciók sora egészíti ki, úgy mint az ügyfélkapcsolat-kezelés, beszállítói kapcsolatok kezelése és raktárkészlet-kezelés.

  A termékek előállításával vagy összeszerelésével foglalkozó forgalmazók számára az Epicor SCM túlmutat az ellátásilánc-menedzsment hagyományos funkcióján, és átfogó termékadat-menedzsmentet is kínál.

  Az Epicor megoldásai képesek párhuzamosan kezelni rendelésre és készletre gyártó, valamint rendelésre tervező működést, ezáltal lehetővé teszik, hogy Ön az igények változása esetén azonnal módosíthassa a terveket.

  Akár csak néhány tranzakciót kell nyomon követnie vonalkódok és RFID címkék segítségével, akár különböző országokban lévő raktárak készleteit kell figyelemmel kísérnie, a GPS rendszert is magában foglaló automatizált ütemező rendszer, a digitális térképadatbázis, és a megtett út hosszának és az útvonal irányának nyilvántartására is képes SCM rendszer felbecsülhetetlen támogatást nyújthat ahhoz, hogy Ön forgalmazóként maximálisan kielégítse ügyfelei igényeit.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »