• Epicor kisvállalatoknak

 • Szinte minden új vállalkozást induláskor csupán ösztönösen irányítanak. A sikeres cégek azonban hamarosan kinövik az induláskor használt rendszereket, és olyan kisvállalati szoftvermegoldás gondos kiválasztását kezdik meg, amely elfogadható költségű, könnyen használható, és hosszú időre megfelel. Az Epicor kisvállalati ERP szoftvere számára világos, hogy az ügyfél elsőrangú, a vállalkozás méretének megfelelő léptékű megoldásokat és vár el.

  Intelligens kisvállalati szoftvermegoldások, amelyek jellemzői:

  • Igazodnak a költségvetéshez. Moduláris megoldás szükséges, amelyben az aktuálisan szükséges funkciók bevezetése révén az ERP szoftverre fordított összegek a leggyorsabban megtérülnek.
  • Igazodnak az informatikai stratégiához. Olyan megoldás szükséges, amely könnyen üzembe állítható – akár igény szerinti használattal, akár helyben telepítve –, és nem veszi túlságosan igénybe az informatikai erőforrásokat. Ugyanakkor az új megoldásnak a hosszú távú stratégiai igények teljesítése érdekében konfigurálhatónak és méretezhetőnek kell lennie.
  • Kapcsolatot teremt a vevőkkel és a beszállítókkal. Az ügyfelekkel és az ellátási láncban szereplő partnerekkel robusztus adatcsere szükséges a kommunikáció minőségének javítása és az ügyfelek nagyobb elégedettsége érdekében.
  • Nő a hatékonyság. Ki kell iktatni a felesleges lépéseket – a rutineljárások automatizálásával teljesíthetők az egyre nagyobb kihívást jelentő szállítási határidők, valamint növelhető a nyereségesség.
  • A vállalkozás elérheti a következő szintet. A megfelelő szoftvermegoldás segítségével a meglévő működés átalakítható, a későbbiekben pedig megvalósíthatóak a hosszú távú növekedéshez kitűzött stratégiai elképzelések.

  Kérdései vannak kisvállalati szoftvermegoldásainkkal kapcsolatban? Beszéljen szakértőnkkel, vagy küldjön e-mailt .

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »