• Szolgáltatásmenedzsment

 • A kereskedelmi és termelőszektorban történő változások miatt sok vállalkozás igyekszik javítani ügyfélszolgálata színvonalát, hogy ezáltal minél több ügyfelét tartsa meg, és növelje bevételeit.

  Az, hogy egy vállalkozásnak pontos információi legyenek a termékek életciklusáról és az egyes ügyfelek megrendeléseinek adatairól, ma talán fontosabb, mint valaha. Sok vállalkozás marad le komoly üzleti lehetőségekről abból adódóan, hogy nem tart lépést a szolgáltatásokkal kapcsolatos igényekkel, vagy nem képes felismerni a fontosabb ügyfeleket és igényeiket. A Service management megoldások segítségével hatékonyan koordinálhatja a szolgáltatási folyamatokat, ezáltal a lehető leghatékonyabban használhatja fel erőforrásait és nyersanyagkészleteit, csökkentheti költségeit, maximalizálhatja nyereségét és javíthatja ügyfelei elégedettségét.

  Akár helyszíni szolgáltatásokat nyújt, akár a telephelyen üzemeltet szolgáltatóközpontot, a hatékonyabb szolgáltatásmenedzsment segítségével jobban figyelemmel kísérheti szerződéses kötelezettségeit, a szolgáltatási szint megállapodásokat, garanciális kötelezettségeit, és mindezek révén hatékonyabban és eredményesebben szolgálhatja ki ügyfeleit.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Az Epicor® Service Management modul átfogó probléma-menedzsment funkcióval támogatja a racionalizált működésre törekedő szolgáltató vállalkozásokat, ezáltal Ön a lehetséges kockázatok és megfelelőségi problémák ismeretében kezelheti az ügyfelekkel kötött szolgáltatási szint megállapodásokat.
  • A sorozatszám-nyilvántartó és szerződéskezelő funkcióval kiegészített karbantartási ütemezés funkció a felülvizsgálatok és erőforrások hatékony tervezését teszi lehetővé, ami nagyobb ügyfélelégedettséget és költségcsökkentést eredményez.
  • Az átfogó mobilitás opciók segítségével az utazó mérnökök folyamatosan kapcsolatot tarthatnak a szolgáltatóközponttal, ami lehetővé teszi a munkák megfelelő allokációját, az elvégzett feladatok azonnali lejelentését és a gyors számlázást.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »