• Epicor® Service Connect

 • Integrálja üzleti folyamatait és alkalmazásait

  A mai üzleti életben a különböző folyamatok integrációja és automatizálása elkerülhetetlen – a kereskedelem és a kölcsönös érdekek kötik össze az értékesítési alkalmazottakat az értékesítési pontokat, a raktárosokat a rakodórámpáknál, a mérnököket a tervezőasztalnál, illetve az ügyfeleket és a beszállítókat. A Sercvice Connect megoldások adott üzleti folyamatok támogatására készültek; üzleti egységek, üzletfelek, illetve felhasználók összehangolására és együttműködésére.

  Integráció és hatékonyságnövelés

  Az Epicor Service Connect egy olyan központi integrációs rendszer amely biztonságos felületet biztosít az Epicor alkalmazásainak egymás közti, valamint a külső (nem Epicor által fejlesztett) alkalmazásokkal való összehangolására.

  A Service Connect megoldások kiaknázzák a webes szolgáltatások, az Xml, illetve a tranzakciós feldolgozási környezetek lehetőségeit és hatékonyságát, egyesítve a tökéletes megbízhatóságot az egyszerű kezelhetőséggel.

  Folyamatok automatizálása

  A felhasználók könnyűszerrel automatizálhatják a különböző feladatokat és folyamatokat, így a rutinszerű adatbevitel és feldolgozás helyett az értéknövelő tevékenységekre koncentrálhatnak.

  A Service Connect segítségével a felhasználók napi tevékenysége (e-mailek) és munkafolyamata összehangolható az üzleti folyamatokkal, így biztosítva a naprakész folyamatos minőségi munkavégzést és szolgáltatást.

  A folyamatok valós időben követhetőek, loggolhatóak és visszamenőleg is ellenőrizhetők bármely munkaterületen.

  Open Standards - a befektetései védelmére

  Az Epicor szolgáltatás-orientált architektúrája (SOA) biztosítja a munkafolyamatok tökéletes összehangolását anélkül, hogy a felhasználónak értenie kellene az integráció bonyolult alkalmazásait és folyamatait. XML dokumentumok használatával egyszerűvé teszi az Epicor különböző megoldásaival, vagy bármilyen más XML standardokra épülő alkalmazással való integrációt.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »