• Értékesítési szoftver

 • Egy üzleti vállalkozás elsődleges célja a nyereségesség növelése. Az erős értékesítési menedzsment rendkívül fontos, akár új ügyfelek szerzéséről, akár a meglévő ügyfélkör megtartásáról van szó. Az automatizált értékesítés (SFA) segíthet a bevétel növelésében azáltal, hogy növeli az ügyfelek számát, és maximalizálja az értékesítési mutatókat. Az átfogó SFA stratégiák támogatják a proaktív kommunikációt, és minden, az ügyfelekkel kapcsolatba kerülő munkatárs számára biztosítják a pontos és átfogó információk elérhetőségét.

  Az Epicor® sales management megoldásai növelik az értékesítő csapat hatékonyságát. A megoldások segítségével az értékesítő csapatok kihasználhatják lehetőségeiket és automatizálhatják az adminisztratív feladatokat, ezáltal több idejük és energiájuk marad arra, hogy tartós, mindkét fél számára előnyös kapcsolatot építsenek ki az ügyfelekkel.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott értékesítési szoftver megoldások

  A Quotes and sales orders rendszer támogatja az értékesítő munkatársak, a raktárak és üzemek, valamint a szállítással és könyveléssel foglalkozó csoportok közötti együttműködést, ami rendkívül fontos a hatékony működés szempontjából. Hatékonyan támogatják az ügyfélnyilvántartás, a szállítás, a számlázás és a megbízások felügyeletét. Az Epicor sales management eszközeivel pontos becsléseket készíthet, racionalizálhatja az árajánlattól a kifizetésig terjedő teljes értékesítési folyamatot és javíthatja ügyfélszolgálata színvonalát.

  Az értékesítési folyamat racionalizálása révén – centralizált hozzáférés a termékekhez, árakhoz, megrendelési és ügyféladatokhoz – a megrendelések elkészítése csak néhány egyszerű lépést igényel. Mindez nagyfokú pontosságot tesz lehetővé az árajánlatkérés (RFQ) és a megrendelés-feldolgozás fázisában, ezáltal növeli az értékesítés hatékonyságát.

  Hatékony értékesítési igény-menedzsment

  Az igénymenedzsment egy napjaink üzleti környezete által életre hívott terület, amely elektronikus adatátviteli (EDI) rendszert is magában foglal. Alkalmazásával csökkenthetők a beszerzéssel és gyártással kapcsolatos átfutási idők, ezáltal szervezete gyorsabban reagálhat a vásárlói igényekre. A Demand management által létrehozott szerződéseket a rendszer a megrendelésekkel összefüggésben tárolja, ezáltal biztosítható az ügyfelek leszállításra vonatkozó igényeinek maximális kielégítése.

  Az Epicor sales management túllép az EDI igény-oldalán, és az egyes leszállítások kapcsán az ügyfelek által ellenőrzött fejlett szállítási értesítés (Advanced Ship Notice – ASN) tranzakciók révén a teljesítési oldalra is kiterjed. A beérkező EDI dokumentumok, a kumulatív (CUM) összérték és a ténylegesen megérkezett mennyiség elektronikus úton kerül elküldésre adategyeztetés és megerősítés céljából.

  Az Epicor sales management megoldásai átfogó SFA rendszert kínálnak, melynek segítségével Ön tökéletesítheti a megrendeléstől a leszállításig terjedő folyamatsort, és maximálisan kielégítheti ügyfelei igényeit.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »