• Értékesítési audit

  • Az Epicor értékesítési audit egy olyan felhasználóbarát szoftver, melynek integrált megoldásai szervezeti szinten javítják a hatékonyságot, és magas szintű támogatást nyújtanak az üzleti döntések meghozatalához.

    Az Epicor értékesítési audit a point-of-sale tranzakciók betöltésére, folyamatos feldolgozására és az előre definiált értékelési rendszer alapján a tranzakciók érvényesítésére épül. Az intelligens problémadetektornak köszönhetően Ön napi szinten fog értesülni az üzletek és értékesítési csatornák helyzetéről, hiányzó tranzakciókról, problémák státuszáról. Valós idejű, centralizált keresőfunkciók és mélyreható tranzakció-elemzések támogatják Önt abban, hogy sales audit alkalmazottai hatékonyabban végezhessék munkájukat és cége az üzleti élet elvárásainak meg tudjon felelni.

    Az Epicor értékesítési audit modul nagy előnye, hogy tökéletesen integrálható az Epicor Értékesítési és Leltár moduljához, az Epicor Pénzügyi moduljaihoz, valamint adatokat tud biztosítani külső megoldásokhoz is.

    Az Epicor értékesítési audit egy magasabb megtérülési szintet nyújt felhasználóinak azzal, hogy pontosabb értékesítési adatokat biztosít, miközben automatizálja és egyszerűsíti a sales audit folyamatokat.

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »