• Kiskereskedelmi tevékenység kezelése

 • A vállalati erőforrástervező (ERP) rendszerek a kiskereskedelemmel foglalkozó szervezetek számára teljesen átlátható működést kínálnak. A kiskereskedelmi szektorban az ERP megoldások nem pusztán a pénzügyi és HR folyamatok támogatását kínálják: a fentiek mellett magukban foglalnak készletmendzsment, raktárnyilvántartó és forgalmazó, értékesítési, CRM és információmenedzsment funkciókat is.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  Az Epicor® egy teljes körű megoldáscsomagot kínál a kiskereskedelmi tevékenységet folytató szervezetek számára olyan integrált funkciókkal, mint point-of-sale menedzsment, értékesítés, feltöltés-menedzsment, készletnyilvántartás, raktárkezelés és pénzügyi rendszerek ellenőrzése. Kifinomult és integrált szolftvereink olyan proaktív eszközöket kínálnak a kiskereskedelmi szervezeteknek, amelyek gyorsabb reagálást és hatékonyabb üzletmenetet tesznek lehetővé, valamint támogatják az ügyfélkapcsolat-kezelést, a márkaépítést és -ápolást, ezáltal pedig javítják a vállalkozás nyereségességét.

  Az elemzők és iparági szakértők által maximálisan elismert Epicor rendkívül hatékony szoftvermegoldásokat, kiemelkedő szolgáltatási színvonalat és megbízható technikai támogatást kínál több mint 130, az értékesítési lánc különböző szintjein tevékenykedő, értékesítéssel és kiskereskedelemmel foglalkozó szervezetnek.

  Tudjon meg többet az Epicor kiskereskedelmi szervezeteknek kínált megoldásairól

  For additional information, contact us at retailsolutions@epicor.com

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »