• Üzleti szolgáltatások automatizálása

 • Mint szolgáltató, Ön bizonyára tisztában van azzal, hogy az idő pénz. Azt az időt, amit arra szán, hogy egy-egy megbízásra kiválassza a megfelelő embereket, szánhatná ügyfélköre bővítésére is. A könyvelésre fordított időt pedig a kiszámlázható munkaórák maximalizálására is fordíthatná. Az üzleti szolgáltató vállalkozások egyre nagyobb mértékben vesznek igénybe innovatív megoldásokat annak érdekében, hogy a produktív, kiszámlázható munkaórák számát növeljék, a folyamatokat racionalizálják és növeljék a szervezet hatékonyságát. Az Epicor® hosszú ideje segíti az Önéhez hasonló vállalkozásokat abban, hogy napjaink dinamikus piaci környezetében sikeresen birkózzanak meg az üzleti élet kihívásaival, és folyamatosan javítsák piaci pozíciójukat.

  Az Epicor Professional Service Automation (PSA) megoldása túlmegy a szektorban hagyományosan jellemző automatizációs megoldások körén. A teljes szervezet működésének támogatásán keresztül rendkívüli előnyöket kínál a szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Proaktív projekttervezés és pontos adatokon alapuló döntéshozatal, különösen az alkalmazottaktól a projekt során megkövetelt szaktudás, valamint a munkaidő hatékony ütemezése terén
  • Kevésbé idő- és költségigényes adatküldés és -jóváhagyás az interneten keresztül, valamint rugalmas számlázási rendszer és részletes projektszámlázási funkciók
  • Minimálisra csökkenti a nem számlázható órák számát és maximalizálja a bevételeket, emellett sokkal hatékonyabb projekttervezést és nyereségesebb megbízások teljesítését teszi lehetővé, miközben az ügyfél- és az alkalmazotti elégedettség javul
  • Hozzáférést és nyomonkövethetőséget biztosít a teljes ügyfélkapcsolat-menedzsmenthez – a lehetőségmenedzsmenttől kezdve, a megbízás teljesítéséig, a számlázásig és a támogatásig
  • Az átfogó pénzügyi funkciók a szolgáltató szervezetek igényeihez szabva kifinomult jellemzőket kínálnak, például projektkönyvelést is.
  • Az integrált üzleti megoldásokkal sokkal jobb döntéseket hozhat. Többféle kimutatás is elkészíthető: az erőforrás-hasznosításról, a vállalati nyereségességről és bevételről, tervszerű vagy tényleges projektről vagy alkalmazotti kimutatásról és a hiányzó jelenléti ívekről.
  • Az időráfordítás és a kiadások adatainak bevitele, fontos projektadatokhoz való hozzáférés és azok jóváhagyása, folyamatban levő projektek kezelése, az aktív számlák, tervszerű vagy tényleges projektek kezelése bárhol és bármikor.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »