• Projektportfólió-menedzsment

 • A projektalapon működő vállalatok általában egyszerre több projektet kezelnek. A projektek mindig a több, egymással versenyben lévő projektek környezetében léteznek – ez nemcsak a mindennapi projektkezelés során figyelhető meg, hanem abban az esetben is, amikor választani kell a konkurens projektbefektetési lehetőségek közül. A projektportfólió-menedzsment (PPM) egy teljes körű portfólió részeként különböző projektkezelési módszereket foglal magában. A legtöbb PPM eszköz és módszer olyan értékek, technikák és technológiák tárházát alapozza meg, amelyek átláthatóságot nyújtanak és a szabványosítás formáit kínálják a vállalatoknak, hogy azok a projekteket a tervtől a megvalósulásig kezelhessék.

  Az Epicor® szoftveralkalmazásaival, kétirányú integrációs megoldásával és a Microsoft Office Enterprise Project Management (EPM) és a Project Portfolio Server (PPS) alkalmazásokon keresztül is támogatja a projektportfólió-menedzsmentet.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • A leendő projektek teljes átláthatóságát kínálja a lehetőségmenedzsment funkció segítségével
  • Analízis és portfólió-kimutatások kezelése a projektméreteken és -besorolásokon keresztül a PMBOK irányelvekkel összhangban
  • A rugalmas üzletifolyamat-menedzsment szabályrendszere, amely a belső ellenőrzési folyamatoknak megfelelően felügyeli és kezeli a projektek fejlődéseit
  • Folyamatban lévő forráskezelés a vállalati egységeknél lebonyolított projektek portfólióján keresztül.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »