• Projektkönyvelés

 • A projektek sikere az anyagiakban mérhető siker szempontjából elengedhetetlen, mégis sok vállalkozás szenved a csúszó határidejű vagy költségvetésüket túllépő projektek miatt. A projektkörnyezetben elért sikerekhez a projektmenedzsmentnek az üzleti megoldás minden aspektusát át kell hatnia. Az Epicor ezt könnyíti meg fejlett projektmenedzsment szoftverével, amely be van építve az Epicor ERP robusztus funkciói közé.

  Szoftvermegoldások projektmenedzsmenthez

  Az Epicor Project Management szoftver átfogó megoldást jelent a projektmenedzserek számára, akik akár egyszerű, akár összetett projektjeik tervezése és megvalósítása során sokrétű, többszintű fázisok kezelését, valamint szigorú projekt-költségkalkulációt és -számlázást igényelnek. A Project Management szoftver az Epicor rendszer részletes becslési, tervezési, ütemezés, költségbecslési és ellátásilánc-logisztikai funkcióit használja fel a projektek teljes körű irányításához és elemzéséhez. Ez az átfogó megoldás tartalmazza a projekttervezést, az erőforrás-menedzsmentet, a munkaidő- és költségkezelést, a számlázási és a realizált árbevételt kezelő funkciókat, hogy garantálható legyen a szerződésben meghatározott követelmények és a számviteli előírások teljesítése. Célunk a projektmenedzsment megkönnyítése pontos és naprakész állapotinformációkkal, jól érthető figyelmeztetésekkel, valamint beépített projektelemzési és jelentéskészítési lehetőségekkel. Ezek a funkciók az üzleti folyamatok kezelésével együttesen lehetővé teszik a vállalatok számára a számlázható idő maximális szinten tartását, nagyméretű projektportfólió kezelését, valamint a versenytársakkal szemben határozott előny elérését.

  Projektmenedzsment-megoldások az üzleti célok teljesíthetősége érdekében

  Az Epicor Project Management szoftver kialakításával a projektekre koncentráló ágazatokat szolgálja ki: rugalmas feladatlebontási struktúrákat kínál, valamint a projekteken belül többszintű fázisok kezelését. Ez a valódi szolgáltatásorientált architektúrára épülő megoldás lehetővé teszi a folyamatos teljesítménycélok alkalmazását, a valós idejű elérhetőséget, valamint a magától értetődő módon használható üzleti intelligenciát az ellátási lánchoz tartozó összes partnernél, ilyen módon fokozott üzleti agilitás érhető el. Méretezhetőség, rugalmasság, konfigurálhatóság – az Epicor rendszerére bízott projektmenedzsmenttel modern megközelítéssel vezethetők az összetett projektek.

  Kérdései vannak projektmenedzsment-szoftverünkkel kapcsolatban? Beszéljen szakértőnkkel, vagy küldjön e-mailt.


 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »