• Termelékenységi Piramis

 • Az Epicor® Termelékenységi Piramisa három egymást kiegészítő megoldásból épül fel, így kihasználva az Epicor szolgáltatásorientált architektúráját segít a felhasználók, a folyamatok és alkalmazások együttes kezelésében, ezáltal a hatékonyság és az együttműködés javításában.

  Az Epicor Portal biztonságos és felhasználóbarát megoldása intuitív használatot biztosít azon céges adatokkal dolgozó alkalmazójának is, aki nem jártas az adatbázis vagy query programozási nyelvek használatában. Az Epicor Portal a Microsoft vezető infrastruktúrájára épül – a SharePoint Products and Technologies™ segítségével nagyszerű átjárót biztosít az információkkal dolgozó munkatársak számára, akiknek a hatékonyság érdekében fontos az adatok valós idejű és feladat-specifikus elérése. Az Epicor Portal biztosítja az Epicor Information Worker alapjait.

  Az Epicor Information Worker, beépülve a felhasználók által már jól ismert Microsoft Office környezetbe, egyszerűvé és gyorsan elsajátíthatóvá teszi a programot az átlagfelhasználó számára is. Offline módban való használata is biztosított, amely online módba való visszatéréskor automatikusan szinkronizálja az ERP adatokat.

  Az Epicor Service Connect egy olyan központi integrációs rendszer amely biztonságos felületet biztosít az Epicor alkalmazásainak egymás közti, valamint a külső (nem Epicor által fejlesztett) alkalmazásokkal való összehangolására. Ezt használja ki a Piramis másik két modulja az Epicor Portal és az Epicor Information Worker.

  A három modul együtt pedig egy olyan ERP rendszert biztosítanak, amellyel a felhasználók napi tevékenysége és munkafolyamata összehangolható az üzleti folyamatokkal, így biztosítva a naprakész, minőségi munkavégzést és szolgáltatást.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »