• Termelésirányítás

  • Az Epicor® manufacturing megoldások könnyen alkalmazható termelésirányító funkciókat kínálnak rendelésre, valamint rendelésre és készletre egyaránt gyártó vállalatoknak. Az Epicor tisztában van azzal, hogy számos gyártóvállalat annyira összetett üzleti szervezetet alkot, hogy nem igazán sorolható be valamilyen kategóriába, és komplex termékeket éppúgy előállít, mint egyszerű tömegtermékeket. Az ilyen vállalkozásoknak rendkívül rugalmas és sokoldalú szoftvermegoldásra van szükségük ahhoz, hogy a különböző termelési módok – rendelésre gyártás, rendelésre konfigurálás, rendelésre tervezés és készletre gyártás – kombinációit irányítani tudják.

    Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

    Bármely termelési módot alkalmazza is egy vállalat a fentiek közül, gyártástámogató megoldásaink egyetlen üzleti platformon keresztül olyan funkciókkal egészülnek ki, mint a teljes körű ellátásilánc-menedzsment, ellátásilánc-végrehajtás és ellátásilánc-elosztás. Az Epicor manufacturing megoldások – magától értetődően – fejlett minőségirányító, termékéletciklus-menedzsment és törzsadatkezelő funkciókat foglalnak magukban, melyek révén egy gyártóvállalat működésének minden vonatkozását képesek felügyelni.

    A szolgáltatásközpontú architektúrára épülő Epicor manufacturing megoldások folyamatos, valós idejű teljesítményellenőrzést és az üzleti információk rendelkezésre állását teszik lehetővé minden szinten, a gyártástól a beszállító partnerekig, ezáltal pedig fokozott üzleti agilitást és hatékonyabb ügyfélkapcsolat-kezelést biztosítanak. Skálázható, rugalmas, konfigurálható – ha ilyen rendszerre vágyik, bízza a termelésirányítást az Epicorra!

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »