• Epicor Portal

 • A vállalkozás vezetéséhez szükséges információk

  Az igazi hatékonyságot az üzleti életben az adja, ha minden szükséges információ naprakészen és egy kattintással elérhető felhasználója számára. Az esetek legnagyobb részében az okozza az alapvető problémát, ha másra kell várnunk a szükséges adatok beszerzéséhez. Az Epicor Portál keretein belül, annak eszközei segítségével lehetővé válik a vállalati adatok másoktól teljesen függetlenül végrehajtott összegyűjtése és megosztása.. Az Epicor Portal –on keresztül akkor és ott kaphatja meg az ügyviteli rendszerből lekért adatokat amikor szüksége van rájuk.

  Csökkentett IT-teher, biztonságos adathozzáférés

  Az Epicor Portal az adatok összegyűjtésének és közzétételének funkcióját az IT felől az egyszerűbb együttműködés és tudásmegosztás érdekében a szervezés felé helyezi át. A Microsoft Sharepoint (iparvezető portál infrastruktúra) segítségével az Epicor Portal az egész vállalaton belül képes egy biztonságos és együttműködő portálkörnyezet gyors megvalósítására. Az Epicor Portal egy feladatokat és biztonsági beállításokat támogató menedzsment-konzolt kínál fel. A speciális biztonsági beállításoknak köszönhetően Ön az Epicor Portal minden egyes felhasználója, illetve felhasználói csoportja esetében pontosan eldöntheti, hogy azok mire jogosultak.

  Egyszerű használat

  Az Epicor Portal biztonságos és felhasználóbarát megoldása intuitív használatot biztosít azon céges adatokkal dolgozó alkalmazójának is, aki nem jártas az adatbázis vagy query programozási nyelvek használatában. Az Epicor Portal a Microsoft vezető infrastruktúrájára épül – a SharePoint Products and Technologies™ segítségével nagyszerű átjárót biztosít az információkkal dolgozó munkatársak számára, akiknek a hatékonyság érdekében fontos az adatok valós idejű és feladat-specifikus elérése.

  Hatékony együttműködés és növelhető termelékenység

  Az Epicor Portal lehetőséget biztosít arra, hogy adott témához kapcsolódó tartalmakat tároljunk és osszunk meg rajta, mely az egész cég számára látható. Ez a megosztási módszer elősegíti a hatékony együttműködést az egyes részlegek, alkalmazottak között, amely automatikusan növeli a cég termelékenységét is. Ezzel párhuzamosan az Epicor Portal biztonságos adathozzáférést biztosít külső céges partnerek, beszállítók számára is.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »