• Tervezés és ütemezés

 • Akár szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, akár termékek előállításával, forgalmazásával, vagy ezek valamilyen kombinációjával, feltétlenül szüksége van precíz és rugalmas erőforrás-menedzsmentre, tervezésre és ütemezésre.

  Az Epicor® tisztában van a globális üzleti tevékenységet folytató, valamint az egy vagy több egységet működtető vállalkozások tervezéssel és ütemezéssel kapcsolatos igényeivel, és ezeket nagyfokú átláthatóságot és ellenőrzési lehetőséget kínáló megoldásaival igyekszik kielégíteni.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Az előrejelzés és a fő termelési ütemterv (MPS) napi szintű kontrollt, valamint a hosszú távú tervezés lehetőségét kínálja, melyekkel csökkenthetők az átfutási idők és felgyorsíthatók a döntési folyamatok.
  • Az anyagszükséglet-tervező (MRP) funkció segítségével valós időben ellenőrizhető a kereslet és a kínálat viszonya. Az alkalmazás összeveti az ügyfelektől érkező igényeket és az előrejelzéseket az éppen gyártás alatt álló, vagy raktárkészleten, illetve valamelyik üzleti egységben lévő termékek adataival.
  • A masszív ütemező és a fejlett tervező és ütemező (APS) rendszer vizuális eszközei elsősorban az erőforrás-optimalizációt, a képességalapú ütemezést, az anyagok és külső erőforrások rendelkezésre állásának nyomon követését és a változáskezelést támogatják.
  • A Project Management funkció részletes becslések, tervezés, ütemezés, költségbecslés és ellátásilánc-logisztika segítségével teszi lehetővé a projektek teljes körű ellenőrzését és elemzését (beleértve a keresztelemzést is).
  • A Multi-site management a több irodából, üzemből, raktárból vagy cégből álló szervezetek irányítását támogatja.

  Az Epicor tervező és ütemező megoldásai olyan eszközöket kínálnak, melyek segítségével Ön maximális mértékben kihasználhatja az erőforrásait, ezáltal optimalizálhatja szervezete teljesítményét és nyereségességét.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »