• Termékadat-menedzsment

 • A termékadat-menedzsment (PDM) a folyamatok és a termékek történetének egyfajta adatbázisaként funkcionál, amely támogatja a termékekkel kapcsolatba kerülő felhasználók – projekt menedzserek, mérnökök, értékesítők, beszerzők és minőségellenőrök – közötti gördülékeny adatáramlást.

  Az Epicor® gyártó vállalatoknak kínált szoftvermegoldása olyan információk nyilvántartására és kezelésére szolgál, amelyeket hagyományosan műszaki dokumentumokban, technológiai leírásokban, változási megrendelésekben és minőségellenőrző jegyzőkönyvekben rögzítettek. Ezek az adatok most egyetlen, a szervezet minden egysége által elérhető alkalmazásban elérhetők és kezelhetők. Az Epicor PDM a termékéletciklus minden vonatkozását kezeli, és lehetővé teszi a vállalkozások számára a rendszerint hatalmas mennyiségű elektronikus dokumentumok kezelését, ezáltal támogatja az együttműködést az ellátási lánc résztvevői között.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Az anyagjegyzék (BOM) menedzsment támogatja az olyan formátumot, amely jelzi a végtermékhez szükséges anyagokat és komponenseket.
  • A többszintű BOM menedzsment az azonos szinten lévő komponensekre és anyagokra vonatkozó szükségletet is kezeli, tovább menedzseli a belső és külső útvonalfázisokat, ezáltal követhetővé teszi az összeszerelés tervezését, ütemezését és költségvetését.
  • A részletes útvonalterv hatékonyan támogatja a tervezést, ütemezést és a költségvetést.
  • A rendszer a változásokat automatizált módon kommunikálja a gyártórészleg felé, továbbá követhetővé teszi a gyártással kapcsolatos részleteket, valamint a vonatkozó szabványokat és erőforrás-követelményeket.
  • A műszaki részletek változásának teljes körű felügyelete, többrétű változáskezelés, műszaki workflow-menedzsment és a termék költségelemzése a műszaki folyamat során.
  • A termékéletciklus-menedzsment (PLM) funkció a folyamatokkal és a terméktörténettel kapcsolatos információk adatbázisa, amely egy számos CAD rendszerrel kompatibilis interfésszel egészül ki.
  • Rugalmas és pontos termékköltség-elemzés ügyfelek, részelemek vagy projektek szerinti bontásban.

  Nagy mértékben testre szabható és összetett termékek gyors, egyszerű konfigurációja egyszerű kérdés-válasz rendszer segítségével, melyhez a szükséges adatok az árajánlatból vagy a megrendelésből nyerhetők ki.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »