• ERP rendszer multinacionális vállalatok számára

  • Ha úgy gondolja, hogy multinacionális szervezetének egy olyan globális partnerre van szüksége, amely a helyi piacok kívánalmaival, valamint szervezetének irányításra és információra vonatkozó szükségleteivel egyaránt tisztában van, az Epicor megfelelő választás. Bárhol is folytat üzleti tevékenységet, az Epicor készséggel áll rendelkezésére, hogy piacvezető megoldásaival egy hatékony irányítási rendszerhez, ezen keresztül pedig maximális hozamhoz segítse Önt. Az Epicor közvetlen támogatást nyújt az általa kínált megoldásokhoz, vagyis Ön nem közvetítőkön keresztül kapja tőlünk az információt és a segítséget. Ha az Epicor megoldását választja, egy olyan szolgáltatót választ, amely mindent meg fog tenni azért, hogy hatékonyan támogassa az Ön üzleti tevékenységét.

    Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

    Vállalati ügyfeleinkkel és a különböző ágazatokban tevékenykedő fókuszcsoportokkal végzett sokéves munkánk során megtanultuk, hogy minden szervezet más. Globális tanácsadó csoportjaink tesreszabható megoldásaink segítségével igyekeznek kielégíteni szervezete egyedi igényeit, és egyszerűsíteni azokat a problémákat, amelyekkel Ön üzleti tevékenysége során szembesül. Tanácsadóink készséggel segítenek Önnek annak eldöntésében, hogy az adott helyzetben a központi vagy lokális (vagy akár kombinált) telepítési modell alkalmazása célszerű. Amennyiben terjeszkedést tervez egy idegen országban, de nem biztos abban, hogy az adott ország pénzügyi rendszere alkalmas-e a megfelelő mennyiségű és minőségű információ szolgáltatására, számíthat segítségünkre a harmonizálásban. Szintén bizalommal fordulhat hozzánk, ha egy nemzetközi szervezeti egységét szeretné értékesíteni. Tanácsadóink készséggel vázolnak Önnek egy gyorsan telepíthető, költséghatékony megoldást, hogy Ön a lehető legjobb üzletet kösse.

    Az Epicor több mint 140 országban kínálja több mint 30 nyelven elérhető megoldásait. Globális támogatást nyújtó egységünk 400 szakembert foglalkoztat a világ különböző részein elhelyezkedő 15 központban. A támogatás 22 különböző nyelven érhető el.

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »