• ERP megoldás középvállalkozások számára

 • A legtöbb középvállalkozás ma valamilyen ellátási lánc részét képezi, ezért rendkívül fontos számukra a megrendelések elektronikus kezelése, valamint az online tervezésben és kommunikációban való aktív részvétel lehetősége. Ugyanakkor megnehezíti dolgukat a régi, elavult számítógépes rendszerek és megoldások alkalmazása, amelyek nem teszik lehetővé az ellátási lánc megfelelő szintű integrációját. E vállalkozások mind gyakrabban szembesülnek a ténnyel, hogy a piaci verseny egyre inkább megköveteli tőlük azt, hogy nagyobb volumenű vállalkozásokhoz hasonlóan jelenjenek meg és irányítsák folyamataikat. Emellett szükségük van modern szoftveralkalmazásokra, átfogó üzleti támogatásra és az üzleti folyamatok teljes mértékű átláthatóságára is.

  A középvállalkozásoknak azonban jellemzően behatároltabbak a lehetőségeik, mint a nagyobb szervezeteknek – kevesebb erőforrás, korlátozott anyagi eszközök állnak rendelkezésükre, ezért a támogató rendszerek telepítésével kapcsolatban is más igényeik vannak, mint nagyobb versenytársaiknak. Ezt a képet gyakran tovább árnyalják a dinamikus fejlődés és az intenzív piaci verseny által felvetett problémák.

  Az Epicor pontosan ismeri azokat a kihívásokat, amelyekkel a középvállalkozásoknak meg kell küzdeniük, ezért olyan ERP megoldásokat kínál számukra, amelyeket kifejezetten a középpiac feltételeinek, igényeinek és elvárásainak megfelelően fejlesztettek ki. Megoldásaink teljes bekerülési költsége alacsony, gyors megtérülést kínálnak, és lehetővé teszik a piaci verseny által megkövetelt fokozott üzleti agilitást.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  Az Epicor költséghatékony megoldások fejlesztése iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már egészen korán elkezdte a Microsoft .NET és a webszolgáltatás technológia alkalmazását. A rugalmasan alakítható szolgáltatásközpontú architektúra lehetővé teszi a közepes vállalkozások számára, hogy információs rendszereiket a korábbinál gyorsabban és hatékonyabban hangolják össze, ezáltal pedig gyorsabban reagáljanak az üzleti élet gyakran változó elvárásaira.

  Erős technológiai alapokra épülő megoldásaink rendkívül rugalmasak, skálázhatók, és minden olyan funkciót magukban foglalnak, amelyre egy középvállalkozásnak az eredményes működéshez szüksége van. Teljes körű megoldásainknak köszönhetően Ön egyetlen forrásból kielégítheti minden szoftverigényét. Megoldásainkhoz a szakmai támogatást egy globális szervezet biztosítja, amely az Ön igényeihez alkalmazkodva nyújtja a kívánt szolgáltatásokat.

  Az Epicor kezdettől fogva fejleszt speciálisan a középvállalkozások igényeit kielégítő megoldásokat. Az alkalmazott technológia, architektúra, felhasználói felület és a telepítéssel kapcsolatos lehetőségek szempontjából a megoldások funkcionálisan rendkívül megbízhatóak alacsony teljes bekerülési költség mellett. Egy nemrégiben végzett kutatás igazolta, hogy a középvállalkozások számára az Epicor nyújtja a legalacsonyabb egy felhasználóra jutó teljes szoftver- és fenntartási költséget.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »