• IT szolgáltatásmenedzsment

 • Egy vállalkozás IT rendszereinek hibája jelentős mértékben befolyásolhatja a szervezet teljesítményét. Az IT osztályokkal szemben egyre inkább elvárás, hogy a rendszerek kialakítása támogassa az üzleti célok elérését és a teljesítmény növelését. További elvárás, hogy az IT rendszerekkel kapcsolatos költségek átláthatók, követhetők legyenek. Hogy a fenti elvárásoknak megfeleljenek, az IT igazgatóknak strukturált megoldásokra és irányelvekre van szükségük.

  Azáltal, hogy az IT és az üzleti osztályok számára azonos legjobb gyakorlatokat és eszközöket kínál, az IT Service Management (ITSM) támogatja a hatékony és eredményes üzletmenetet, vagyis az üzleti célok elérését.

  Az ITSM a megfelelőség-menedzsmentben is kulcsszerepet játszik. Az olyan jogszabályok és szabványok értelmében, mint a SOX, BASEL II, COBIT, ISO/BS vagy HIPAA, a szervezeteknek gondoskodniuk kell az üzleti folyamatok és a könyvelés átláthatóságáról és elszámoltathatóságáról. Az ITSM olyan eszközkészletet kínál, mellyel irányítható, ellenőrizhető és csökkenthető az IT szolgáltatási folyamatok által képviselt kockázat, ezáltal hatékonyan segíti a szervezeteket az előírásoknak való megfelelés biztosításában.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  Az Epicor® ITSM megoldások számos szolgáltatás-menedzsment funkciót vonultatnak fel, amelyek olyan IT folyamatokat támogatnak, melyeket a Technology Infrastructure Library (ITIL) 2. és 3. verziója határoz meg, és a Pink Elephant ITIL-kompatibilisnek minősített a következő funkciókra:

  • Incidens-menedzsment
  • Problémamenedzsment
  • Változásmenedzsment
  • Konfiguráció-menedzsment
  • Szolgáltatási szint megállapodás

  Az ITIL legjobb gyakorlatai az Epicor ITSM megoldásokkal karöltve nemcsak azt a lehetőséget kínálják az IT részlegek számára, hogy tanuljanak azoktól, akik már szembesültek hasonló problémákkal, de az IT erőforrások és eszközök stratégiai alkalmazásának költséghatékony megoldását is. Az eredmény: nagyobb termelékenység, gördülékeny változásmenedzsment és hatékony IT szolgáltatás.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »