• Epicor Information Worker

 • Adathozzáférés az Office-alkalmazások segítségével

  A mai cégek dolgozói munkájuk nagy részét az Office alkalmazások segítségével végzik. Ugyanakkor mindennapi tevékenységükhöz folyamatosan szükségük van különböző céges adatokra, információkra. Az Epicor Information Worker arra született, hogy a cég alkalmazottainak munkafolyamatát összehangolja az ahhoz szükséges céges adatokkal, ott és amikor szükség van rá, a felhasználók által már jól ismert Office alkalmazásokon keresztül.

  Dolgozzon vele Online és Offline módban egyaránt

  Az Information Worker megoldás lehetőséget ad Önnek arra, hogy időt spóroljon a mindennapi tevékenységek kivitelezésében. Az épp aktuális munkakörnyezetben maradva a felhasználó elérheti a munkájához szükséges összes információt. A régebbi hasonló alkalmazások használatakor kénytelenek voltunk kikapcsolni az éppen futó Office alkalmazásokat és átlépni egy másik munkakörnyezetbe, meg kellett keresnünk a szükséges adatokat, majd át kellett másolnunk, vagy rosszabb esetben át kellett gépelnünk azt az Office alkalmazásba. Az Information Worker segítségével a szükséges adatokat be lehet egyszerűen tölteni az Office alkalmazásba, offline módban dolgozhatunk vele, majd amikor újra kapcsolódunk a hálózathoz, egyszerűen csak szinkronizálni kell a változtatásokat.

  Növelje az Epicor alkalmazásokhoz való hozzáférést

  A legtöbb felhasználó nem tudja kihasználni az Epicor összes alkalmazását, egyszerűen csak a cég szerverén tárolt üzleti adatokhoz való hozzáférést kell biztosítani számukra. Az Epicor Information Worker megoldása beépül a Microsoft Office környezetbe, így az arra jogosult felhasználóknak lehetőségük van az üzleti információk lekérésére, megtekintésére vagy módosítására. Az Epicor bizonyos alkalmazásaihoz csak akkor kell megvásárolni a licence-t, amikor a felhasználóknak szüksége van a kezelt adatok szinkronizálására és letöltésére. Az Information Worker használatával tehát az Ön cége úgy növelheti az Epicor alkalmazásokhoz való hozzáférést, hogy közben minimalizálhatja a további licence költségeket.

  Felgyorsított elsajátítás

  Miután Ön már nagyobb befektetéseket tett az Epicor üzleti szoftvereinek és alkalmazásainak bevezetésére, nincs szükség arra, hogy ezt minden egyes alkalmazottja számára teljes jogokkal felruházva elérhetővé tegye.

  Elég annyit tenni, hogy az Information Worker segítségével megtekintési és módosítási hozzáférést biztosítson alkalmazottainak. Ennek bevezetésével a betanulási időt is látványosan csökkentheti, hiszen az IW, beépülve a felhasználók által már jól ismert Microsoft Office környezetbe, egyszerűvé és gyorsan elsajátíthatóvá teszi a programot.

  Növelje termelékenységét a könnyen hozzáférhető és kezelhető adatokkal

  Az Information Worker használatával az alkalmazottak könnyebben átláthatják és használhatják a mindennapi munkájukhoz szükséges üzleti információkat, így sokkal termelékenyebbé és hatékonyabbá válhatnak. Az adatokhoz való gyors hozzáférés lehetőséget biztosít számukra, hogy napi szinten jól informáltak legyenek és így jobb döntéseket hozzanak akár rövidebb idő alatt. Az általános ügyviteli szoftverekkel ellentétben az Epicor IW lehetőséget biztosít arra, hogy a megszokott környezetben (Office) dolgozzák fel a szükséges információkat, anélkül, hogy folyamatosan több szoftver között kelljen mozogniuk és adatokat kinyerniük.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »