• Humánerőforrás menedzsment

 • A humán erőforrás menedzsment (HCM) egy olyan megoldás amely egy vállalat legértékesebb összetevőjét, az alkalmazottakat kezeli.

  A mai világban a fejlett HCM megoldások túlmutatnak a HR részleg és az egyszerű bérszámfejtési feladatokon, és jól tükrözik a fejlődést azokon a területeken amelyek segítségével globálisan kezelhetővé és fejleszthetővé válik a jól képzett és tehetséges munkaerő.

  Az Epicor® HCM megoldása támogatja az összes vállalati humánerőforráshoz köthető lokális vagy központosított funkciót, amely megkönnyíti azon vállalatok munkáját akik egy globálisan szórt munkaerő kezelése mellett meg kell feleljenek a lokális bérszámfejtési szabályoknak és a lokális jogi elvárásoknak.

  Az Ön üzleti igényeire szabott megoldások:

  Az Epicor egy szilárd, de rugalmas és testreszabható HR, bérszámfejtési és munkaerő fejlesztést támogató szoftver, amely:

  • Sokkal nagyobb átláthatóságot biztosít az egyes alkalmazottak vállalatnál eltöltött időszakáról és az ez idő alatt történő változásokról
  • Kezeli a munkaerő keresési, felvételi és elbírálási folyamatokat, belső képzéseket, a cafeteria- és a jutalékos rendszert
  • A belső céges információs rendszeren keresztül folyamatos, naprakész információkkal látja el a dolgozókat

  Az Epicor HCM megoldása gyors és hatékony módszert biztosít Önnek cége legfontosabb erőforrásának maximalizálására. Az Epicor ügyfelei 140 országban vannak jelen, ezért a mi cégünk pontosan átérzi, hogy milyen előnyökkel jár egy minőségi HCM szoftver használata.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »